Quantcast
ORIGINALS

ΟΔΗΓΟΣ: 10-1 τρόποι να χρησιμοποιήσεις ένα “fidget spinner”

Αυτά είναι τα μοναδικά life hacks που θα χρειαστείτε φέτος το καλοκαίρι


Ζούμε ήδη στο μέλλον και θα πρέπει να νιώθουμε φουλ τυχεροί που διαβιούμε την περίοδο όπου παρέχονται όλων των ειδών οι ανέσεις και τα κομφόρ, με την εξέλιξη της επιστήμης και της τεχνολογίας. Ήδη από τις απαρχές τις βιομηχανικής επανάστασης, πολύς κόσμος οραματιζόταν πως θα ήταν οι ζωές μας σε 100 και 200 χρόνια. Κάπως τα φέρνει όμως η ζωή και καταλήξαμε αντί για αυτό:

καταλήξαμε σε αυτό:

Και κατ’ επέκταση και σ’ αυτό:

Εν ολίγοις, οι μαντεψιές που είχαν να κάνουν με ιπτάμενα αυτοκίνητα, τηλεμεταφορές, με την αθανασία και διάφορα άλλα τέτοια σχετικά μπορεί να μην έπεσαν μέσα, αλλά ευτυχώς ήρθε σαν μάννα εξ’ ουρανού κάτι που εύκολα μπορεί να αντισταθμίσει όλα τα παραπάνω. Το ΦΙΤΖΕΤ ΣΠΙΝΕΡ. Αυτό το νευρογυριστήρι το οποίο σε πολλούς αρνητικά προκατειλημμένους και τεχνοφοβικούς τύπους μπορεί να φαίνεται ενοχλητικό ή άχρηστο, κατά τ’ άλλα μπορεί να φανεί εξαιρετικά χρήσιμο σε πολλές περιπτώσεις.

Ακολουθούν 9 υπερ-βολικά life hacks με το fidget spinner.

 

1. Ανεμιστηράκι για λάπτοπ

Τα εργοστασιακά τα μαμίσια ανεμιστηράκια των λάπτοπ δεν αρκούν για το ζεστό ελληνικό καλοκαίρι, οπότε ένα φίτζετ σπίνερ στο πληκτρολόγιο βοηθάει τη σωστή κυκλοφορία του αέρα και δροσίζει τους επεξεργαστές σας και τη μάδερμπόρντ σας.

 

2. Ανεμιστηράκι για σένα

Εξαιρετικά χρήσιμο και δροσιστικό ανεμιστηράκι χειρός.

 

3. Όπλο ενάντια στα εργαλεία της ΝΤΠ και του Αντίχριστου

Όλα αυτά τα κινητά, τάμπλετ, φάμπλετ, σκατά, φατά είναι του διαβόλου και έχουν πάνω μπάρκοουντ και 666 και τον αντίχριστο. Οπότε μπορείτε πολύ εύκολα και γρήγορα να σπινάρετε το φίτζετ σπίννερ σας σε μεγάλες ταχύτητες προκειμένου να καταστρέψετε τα εργαλεία του Αντίχριστου.

 

4. ΑΝΤΙΟ ΣΠΙΝΕΡ

Για μισό λεπτό όμως. Το σπίννερ μπορεί να κατέστρεψε το διαβολοκινητό αλλά έχει και το ίδιο επάνω του εξακοσαεξηνταέξι!!!1!!1 ΑΝΤΙΟ ΣΠΙΝΝΕΡ!

 

5. Ελικοπτεράκι


Πρόβλημα – Πρόβλημα – Πρόβλημα – Πρόβλημα; ΚΑΙ αίσθημα ευθύνης; Αστυνόμος σαϊνης.

 

6. Ξεφυλλίζουμε τα βιβλία της εξεταστικής

Αφού δεν πρόκειται να τα διαβάσεις, αγαπητέ φίλε, τουλάχιστον ξεφύλλισέ τα με στύλ.

 

7. Να σπινάρει το κωλόχαρτο


Στις πλέον δύσκολες στιγμές το fidget spinner μπορεί να φερθεί σαν σωστός τσέτλεμαν και να σας ξεδιπλώσει με χάρη το χαρτί υγείας.

 

8. Makerosspinner

Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν και γίνει μια κάποια μανούρα, το μακεροσπίννερ σου είναι έτοιμο να σε βγάλει ασπροπρόσωπο.

 

9. Matchmaker Spinner

Τύφλα να έχουν ο wingman εάν το σπιννερ σου μπορεί να σου κάνει swipe left σε ό,τι προφίλ υπάρχει σε ακτίνα εκατοντάδων χιλιομέτρων μέσα σε λίγα λεπτά.

 

Εάν έχετε κάποια ιδέα για το ποιό μπορεί να είναι το δέκατο lifehack, μη διστάσετε να μας το στείλετε, αγαπητοί φίλοι.

Best of internet