Quantcast
ORIGINALS

Βάλαμε φάτσες διάσημων στο Faceapp και αμέσως το μετανιώσαμε

Ελπίζουμε όλες αυτές οι φάτσες να μην υπάρχουν σε κανένα παράλληλο σύμπαν


President Creed · 27 Απριλίου 2017

Τις πιο μύχιες σκέψεις, ελπίδες και φοβίες μας κατάφερε να οπτικοποιήσει ένα νέο app, το οποίο αναλύει φωτογραφίες προσώπου και σου δείχνει πως θα ήταν η φάτσα σου σε διαφορετικές εκδοχές. Εάν έχετε μια σύνδεση στο ίντερνετς και κανά δύο αστειάτορες φίλους, σίγουρα θα έχετε ήδη πετύχει κάποια φωτογραφία στην οποία θα παρουσιάζεται κάποια γέρικη βερζιόν γνωστών σας.

Το Faceapp ουσιαστικά παίρνει την αρχική φωτογραφία και στη συνέχεια επιλέγεις τη λειτουργία “χαμόγελο”, “ηλικιωμένος”, “παιδί”, “γυναίκα” και “άντρας”. Τότε κάποιου είδους ψηφιακή μαύρη μαγεία προκαλεί αληθοφανείς εφιάλτες στους οποίους ξαφνικά είσαι εξωφρενικά γερασμένος, εξωφρενικά χαρούμενος, εξωφρενικά γυναίκα, και ούτω καθ’ εξής.

Εμείς στο Luben αποφασίσαμε να κάνουμε ένα ταξίδι σε παράλληλα σύμπαντα μέσω του faceapp για να δούμε πως θα ήταν διάφοροι επιφανείς συνάνθρωποι εάν τα πράγματα ήταν λίγο αλλιώς.

Αλέξης Τσίπρας

Ο πρωθυπουργός του ευλογημένου μας τόπου, ο Αλέξης ο Τσίπρας φαίνεται ότι ως γυναίκα θα μπορούσε να είναι μια Αντζελίνα Τζολί που διατηρεί ψιλικατζίδικο στο Γαλάτσι. Κάτω αριστερά βλέπουμε μια πολύ πετυχημένη απεικόνιση του πως ήταν ο Αλέξης όταν πήγαινε δημοτικό. Δεξιά βλέπουμε πως θα είναι όταν θα υπογράφει το χιλιοστό μνημόνιο.

Άδωνις Γεωργιάδης

Να μια οικογένεια που δε θα θέλαμε σε καμία περίπτωση να μένει στη γειτονιά μας.

 

Κυριάκος Μητσοτάκης

Η τεχνολογία έρχεται να ενδυναμώσει ακόμη περισσότερο τη θεωρία με το εναλλακτικό γενεαλογικό δέντρο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

Δημήτρης Κουτσούμπας

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας ελάχιστα αλλάζει στις οποιεσδήποτε συνθήκες, αγαπητοί φίλοι, οι οποίες συνθήκες μάλιστα δε λένε να ωριμάσουν ποτέ.

 

Ντόρα Μπακογιάννη

Η φιξιόν Ντόρα Μπακογιάννη συνεχίζει και είναι το ίδιο τρομακτική με την πραγματική οικογένεια Μητσοτάκη.

 

Ο Πάνος ο Καμμένος

Το παιδάκι-Καμμένος σίγουρα έχει πέσει θύμα μπόουλινγκ στο σχολείο. Αυτή είναι η οικογένεια που συναντάς στο πανηγύρι του χωριού και η μάνα σου σε πιέζει να τους χαιρετήσεις γιατί με κάποιο τρόπο είστε συγγενείς αλλά τους αποφεύγεις με κάθε τρόπο.

 

Αρτέμης Σώρρας

Ο Ελλάνιος τρισεκατομμυριούχος αυτόχθων Ελλάνιος από την Πάτρα προβλέπεται να μεγαλώσει με ιδιαίτερη χάρη. Μάλιστα όταν χαμογελάει μοιάζει λες και μόλις τον απέρριψαν απο διαγωνισμό για την ανάδειξη σωσία του Τζόι Τριμπιάνι.

 

Ντόναλντ Τραμπ

Ο πλανητάρχης Ντόναλντ Τραμπ, είναι εξ’ ίσου αλλοπρόσαλλος στις μεταμορφώσεις του όσο αλλοπρόσαλλη είναι η φυσιογνωμία του στην πραγματικότητα. Χαμόγελο που σε κερδίζει, ρεπουμπλικανή θείτσα από τη Γιούτα και μείξη Τζάστιν Μπίμπερ με Τέηλορ Σουίφτ. Αυτή την Αμερική θέλουμε;

 

Ο Μάνατζερ Ράγκμπι

Ο Μάνατζερ Ράγκμπι γηραιός και χαρούμενος που ακόμη βρίσκεται στο επίκεντρο του δημόσιου Λόγου. Από παιδί φαινόταν ότι είναι μάστορας της στρατηγικής, ενώ επιβεβαιώνεται ότι θα ήταν μια συμπαθέστατη μαντατζερ ράγκμπι.

 

Ο Δήμος Βερύκιος

Το ψεύτικο χαμόγελο του faceapp ελάχιστα διαφέρει από το πραγματικό χαμόγελο του Δήμου του Βερύκιου, ό,τι και αν σημαίνει αυτό. Στο δημοτικό προφανώς διάβαζε ΣΑΪΝΙΑ και “ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ”. Σα γυναίκα είναι η κουλ θεία που ξέρεις ότι κάποτε έπινε κανα τσιγάρο αλλά δεν το έχεις εξακριβώσει και ακόμα.

 

Κριστίν Λαγκάρντ

Οι μεταμορφώσεις του προσώπου της Κριστίν Λαγκάρντ είναι σα να κλέβεις εκκλησία, μιας και φυσιογνωμικά ήδη φαίνεται λες και αποτελεί προϊόν κάποιας διεστραμμένης φατσικής εξίσωσης.

 

Ζωή Κωνσταντοπούλου

Από το κουαρτέτο της Ζωής Κωνσταντοπούλου, μακράν η πιο τρομακτική μεταμόρφωσή της είναι αυτή με το χαμόγελο. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά σε όλους.

 

Ο Ντάνος του Σαρβάηβορ

Ο Ντάνος σε όλες του τις εκδοχές μοιάζει με νικητή/νικήτρια των Hunger Games.

 

Η Σάρα του Σαρβάηβορ

Η Σάρα του Σαρβάηβορ δε φαίνεται να γελάει και με όλη της την ψυχή, προβλέπεται να γεράσει με χάρη και σκληράδα, ενώ ως άντρας φαίνεται γεννημένη δολοφόνος.

 

Best of internet