Quantcast
ORIGINALS

9 λόγοι για τους οποίους το ελληνικό αρνί είναι καλύτερο από το ξένο

Προσοχή στις απομιμήσεις, αγαπητοί φίλοι


President Creed · 10 Απριλίου 2017

Το Πάσχα πλησιάζει και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να καταναλωθούν εξωφρενικά μεγάλες ποσότητες κρέατος, ειδικά μετά από τόσες ημέρες σκληρής νηστείας. Ωστόσο, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος υπάρχει έντονη ανησυχία για τα αρνιά που έρχονται από άλλες χώρες και παίρνουν τις διαθέσιμες θέσεις στις ελληνικές σούβλες. Γι’ αυτό άλλωστε χρειάζεται να σιγουρευτείτε ότι είναι ελληνικό το αμνοεριφίο που θα προμηθευτείτε για τη σούβλα σας.

 

 

Είναι τρομερά σημαντικό να γνωρίζετε τι αρνί θα ξαντεριάσετε και θα σουβλίσετε, αγαπητοί φίλοι, μιας και τα καλύτερα αρνιά του κόσμου είναι τα ελληνικά. Ακολουθούν ακράδαντα επιχειρήματα ότι το Ελληνικό το αρνί το ντόπιο είναι πολύ καλύτερο από το εγχώριο το ξένο, το αλλοδαπό. Όλοι οι haters θα βιαστούν να μας πουν ότι κάνουμε εθνοπρόβεια προπαγάνδα και θα πουν “Και που το ξέρεις ρε συ Λούμπεν ότι τα ελληνικά αρνιά είναι τα καλύτερα αρνιά στον κόσμο;“. Εμείς όμως κάναμε έρευνα και ανοίξαμε τον φάκελο ελληνικό αρνί, παρουσιάζοντάς σας

 

γιατί το ελληνικό αρνί κερδάει το βάρβαρο αρνί:

 

Επειδή το Ελληνικό αρνί μεγαλώνει με αγάπη

 

Ο Έλληνας ο βοσκός αγαπάει απεριόριστα τα πρόβατα, ακόμα και αν η αγάπη τον στείλει στο νοσοκομείο. Είναι εκεί, στα εύκολα και στα δύσκολα και τα ελληνικά αρνιά απορροφούν την αγάπη του, η οποία μάλιστα είναι και το μυστικό της νοστιμιάς τους.

 

 

Επειδή μόνο το Ελληνικό αρνί πηγαίνει στρατό

 

Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα υπάρχουν περίπου 9 εκατομμύρια πρόβατα. Από αυτά, περίπου τα 170.000 μπορούν ανά πάσα στιγμή να επιστρατευτούν για τις ανάγκες του Ελληνικού Πάσχα.

 

Επειδή μαρινάρεται για ώρες ατελείωτες

 

Ξεχάστε τη ρίγανη το θυμαρι και τα λοιπά μυρωδικά, αγαπητοί φίλοι. Το μυστικό για το τέλειο μαρινάρισμα είναι το μαμίσιο μαρινάρισμα που έχουν τα ελληνικά αρνιά και το οποίο προέρχεται από τους συστηματικούς αεροψεκασμούς ηλιθιογόνων στον Ελληνικό ουρανό. Μπορεί οι σιωνιστές και οι νεοταξίτες να μας ψεκάζουν για να μας υποδουλώσουν, αλλά τουλάχιστον όταν τα πεντανόστιμα chemtrails φτάνουν στην επιφάνεια της γης, απορροφώνται από τα αρνάκια και αυτό τους δίνει αυτή την πεντανόστιμη επίγευση που ουρλιάζει ΠΑΣΧΑ από χιλιόμετρα.

 

 

Επειδή είναι σκληραγωγημένο

 

Κανένα δε γλιτώνει από τη γενοκτονία του Ελληνικού Πάσχα. Αν όχι φέτος τότε του χρόνου το αρνί θα πάρει το δρόμο για τη σούβλα. Δεν είναι σαν τα ζώα του εξωτερικού που έχουν μεγαλώσει με το σεις και με το σας, ούτε δίνεται σε κανένα άφεση αμαρτιών, όπως η γαλοπούλα του Thanks Giving απ’ τον πλανητάρχη.

 

 

Επειδή υπάρχουν 18 αυτόχθονες κυρίαρχες ελλάνιες φυλές αιγοπρόβατων

 

Σύμφωνα με το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης υπάρχουν αυτή τη στιγμή 18 αυτόχθονες ελληνικές φυλές αρνιού. Η κάθε φυλή ζει σε μια στάνη-κράτος, όπου με δημοκρατικές διαδικασίες αποφασίζουν το χρώμα της σούβλας τους, και το μέγεθος του λάκου. Το κάθε αρνί έχει λόγο στα καθημερινά ζητήματα της στάνης, ενώ οι αρχαίες ελληνικές φυλές αρνιώνε είναι αυτές που μεταλαμπάδευσαν το πνεύμα της δημοκρατίας και στα ξένα πρόβατα.

 

Επειδή όταν τα ελληνικά αρνιά έβοσκαν ρινίσματα πεντελικού μαρμάρου, τα Βάρβαρα αρνιά έτρωγαν βελανίδια

 

Η μακρά ιστορίατων ελληνικών αυτόχθονων κυρίαρχων αρνιών είναι ένας λόγος από μόνος του για να επιλέξει κανείς ελληνικό αρνί για την πασχαλινή του σούβλα. Εκτός αυτού όμως, τα ελληνικά αρνιά τρέφονταν με ρινίσματα πεντελικού μαρμάρου κατα την αρχαιότητα και αυτό εγγράφηκε στο dna τους με το πέρασμα του χρόνου, δίνοντας επιπλέον ντελικάτη γεύση στο ελλάνιο αρνί.

 

Επειδή είναι τα μόνα αρνιά που γεννάνε κόκκινα αυγά

 

Εντάξει, κάνουμε και λίγο καλαμπούρι μιας και πλησιάζουν οι γιορτές. Προφανώς και τα ελληνικά αρνιά κάνουν μπεζ αυγά, αλλά τα βάφουμε κόκκινα για το Πάσχα. Πάντως, τα αυγά των ελληνικών αρνιών είναι κατά γενική ομολογία πιο νόστιμα και πιο θρεπτικά.

 

 

Επειδή δεν πεθαίνουν μοναχικά

 

Οι Πατούληδες αποτίουν φόρο τιμής στα ελληνικά αρνιά που έπεσαν στον αγώνα.

 

Τα ελληνικά αρνιά σπάνια πεθαίνουν μοναχικά ή κομματιασμένα. Συνήθως, προς σεβασμό στο νεκρό ζώο, τα ψήνουμε ολόκληρα στη σούβλα όπου κάνουν οριζόντιες πιρουέτες πάνω από τα κάρβουνα, την ώρα που η ελληνική οικογένεια παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τη νεκρώσιμη ακολουθία. Συχνά μάλιστα στο τελετουργικό συμμετέχουν περισσότερα από ένα αρνιά, προκειμένου να μη νιώθουν μοναχικά. Άλλωστε δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτό το επίτευγμα του Ελληνικού πολιτισμού, που δεν θα το καταφέρναμε εάν δεν υπήρχαν ελληνικά αρνιά και έλληνες ψήστες.

 

 

Επειδή το 90% των λημμάτων του λεξικού της Οξφόρδης είναι λέξεις ελληνικές

 

Η Ελληνική γλώσσα είναι η πιο σπουδαία από όλες και θα ήταν μάλιστα και η παγκόσμια γλώσσα εάν δεν έχανε για μια ψήφο από τα λόμπι των Μασόνων). Πεντανόστιμο;

 

Σας τρέχουν ήδη τα σάλια για λίγο ελληνικό αρνάκι, ή ακόμα;

Best of internet