Quantcast
ORIGINALS

LUBEN ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών της πρώτης σχολής αστρολογίας

Όλα όσα ήθελες να μάθεις για τη νέα σχολή που θα δημιουργήσει χιλιάδες θέσεις εργασίας


Τσαγκ · 4 Απριλίου 2017

 

 

Η κυβέρνηση με μια απόφαση σταθμό για την ελληνική παιδεία ενέκρινε σχολή αστρολογίας ως κέντρο δια βίου μάθησης. Πλέον η τύπισσα στην γειτονιά σου που λέει το φλιτζάνι θα έχει πιστοποίηση από το κράτος ότι μπορεί να διαβάζει τα άστρα και να μαντεύει το μέλλον, πόσο γαμηστέρο είναι αυτό;

Πιθανόν αυτή να είναι μια από τις στρατηγικές κινήσεις της κυβέρνησης για να βγούμε από την κρίση, με ένα δυνατό επιτελείο χαρτομαντών στην φαρέτρα της κυβέρνησης, αποκτούμε ένα αποκρυφιστικό όπλο που μπορεί να μας φέρει εύκολες νίκες απέναντι στους δανειστές.

 

 

H μαντεία λειτούργησε θετικά για τους αρχαίους Έλληνες ενάντια στους Πέρσες, λειτούργησε θετικά στην τελευταία διακυβέρνηση του Αντρέα, γιατί να μη λειτουργήσει και τώρα; Το Luben μπήκε στα άδυτα του εκπαιδευτικού συστήματος και έμαθε πρώτο όλα τα μαθήματα της σχολής αστρολογίας για να μην έχετε κανένα άγχος για το μέλλον σας.

 

1ο Εξάμηνο

Εισαγωγή στα άστρα από τον μάνατζερ ράγκμπι

Ωροσκόπια

Φλιτζάνι

 

Στο πρώτο μας μάθημα γίνεται μια γνωριμία με τα άστρα από τον ειδικό σε αυτά. Ο μάνατζερ ράγκμπι, Πάνος Αργιανίδης διδάσκει τα μυστικά του ώστε ο φοιτητής να μάθει από τον καλύτερο τι συμβαίνει στον ουρανό και πως κινείται το σύμπαν γύρω από τη γη.

 

 

Συνεχίζουμε με το μάθημα «Ωροσκόπια» στο οποίο μαθαίνουμε με απλές κινήσεις πως μπορεί να βγαίνει καθημερινά ένα νέος ολόφρεσκος ωροσκόπος, αντιγράφοντας απλά ράντομ παλαιότερους ωροσκόπους στους οποίους ως εκ θαύματος τυγχάνει να συμπίπτουν κάθε φορά.

 

 

Περνάμε σε άλλο μάθημα τώρα και στο πατροπαράδοτο “Φλιτζάνι“. Σε αυτό το μάθημα-εργαστήριο ο φοιτητής μαθαίνει να ξεχωρίζεις τα ιζήματα του ελληνικού και τις τεχνικές αναποδογυρίσματος του φλιτζανιού που απαιτούνται για πιο ξεκάθαρα αποτελέσματα.

 

 

2 πράγματα που πρέπει να προσέξει οπωσδήποτε ο σπουδαστής είναι:

  •  Η προετοιμασία χόβολης και τι να προσέξετε για να κάνει χρήσιμο καϊμάκι
  • Οι φούσκες του ελληνικού και γιατί μετράει στην μαντική εκτός από τον αριθμό και το μέγεθος τους

 

 

Συν τοις άλλοις, αυτό το μάθημα είναι από τα πιο σοβαρά της σχολής καθώς ο φοιτητής έρχεται σε επαφή διαβάσματος και άλλων καφέδων όπως τον καπουτσίνο και τον φραπέ.

 

2ο Εξάμηνο 

Χειρομαντεία

Εργαστήρια παρακολούθησης Λίτσας Πατέρα

Βότανα και μαντζούνια

Χαρτομαντεία-ταρώ-πασιέντζα

Ταρώ και πολίτικη

 

Στο μάθημα της «Χειρομαντείας» διδάσκονται προχωρημένες μέθοδοι και τρικ ώστε ο φοιτητής να μπορεί να διαβάζει το ξένο χέρι καλύτερα και απ΄την παλάμη του.

 

 

Φυσικά υπάρχει και το «Εργαστήριο παρακολούθησης εκπομπών Λίτσας Πατέρα» όπου ο φοιτητής βλέπει τα μπεστ οφ της πιο διάσημης αστρολόγου στον πρωινό καφέ.

 

 

«Βότανα και Μαντζούνια». Το επόμενο εργαστήριο του 2ου εξαμήνου ο σπουδαστής εισέρχεται στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες που διαθέτουν τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό βρασίματος. για να μάθει τα πάντα για τα βότανα, από που να τα βρει και πως να τα βράσει έως το πως να τα συνδυάσει για να φτιάξει τα κατάλληλα μαγικά μαντζούνια που ζητάει ο πελάτης του.

 

 

 

Η «Κλασσική χαρτομαντεία» εξειδικεύεται στο ρίξιμο τράπουλας ταρώ αλλά και στο διάβασμα ηλεκτρονικής πασιέντζας, χρήσιμο σε περίπτωση έλλειψης κανονικής τράπουλας.

 

 

 

Και τέλος το «Ταρώ και πολίτικη», ένα μάθημα για το πως να κυβερνάς μια χώρα μέσω της χαρτομαντείας. Θα υπάρχει διαδικτυακή εισήγηση από Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

 

 

 

 

 

3ο Εξάμηνο 

Ημιπολύτιμοι λίθοι και βασικός αρχές φενγκ σούι

Εναλλακτικές μορφές μαντείας – Κοπρανομαντεία

Πυθία και παραισθησιογόνα

Οιωνομαντεία

Αριθμολογία και πατίνι

Ονειρολογία

 

Στο «Ημιπολύτιμοι λίθοι και βασικές αρχές του φενγκ σούι» μαθαίνεις πως να διακοσμείς τον προσωπικό σου χώρο επιλέγοντας το κατάλληλο χρώμα χαλαζία για καλύτερη επαφή με το υπερπέραν.

 

 

Στο μάθημα «Εναλλακτικές μορφές μαντείας», όπως καταλαβαίνετε, ο σπουδαστής μαθαίνει κοπρανομαντεία, δηλαδή πως να  μυρίσεις το μέλλον άλλα και εναλλακτικές μορφές κοπρανομαντείας για δυσκοίλιους πελάτες (εχεκλασιμομαντεία)

 

 

Στην «Οιωνομαντεία» μαθαίνεις πως να συνδέεις άκυρα πράγματα μεταξύ τους και να κάνει γενικές προβλέψεις για το μέλλον με 3 διαφορετικούς εύκολους τρόπους

 

 

 

Στο «Αριθμομολογία και πατίνι» ο Ελευθέριος ο Αργυρόπουλος μας διδάσκει πως να μαντέψουμε το μέλλον μέσω των αριθμών και να κάνουμε ρεκόρ γκίνες με την σανίδα μας.

 

 

 

Σε αυτό το εξάμηνο προφανώς υπάρχει και 5ημερη εκπαιδευτική εκδρομή στους Δελφούς

 

 

Στο «Πυθία και παραισθησιογόνα»  ο φοιτητής μαθαίνει πως να μιλάει με γρίφους που δεν βγάζουν νόημα άλλα ταυτόχρονα όλοι να γουστάρουν και να ασημώνουν.

 

 

Στο μάθημα της «Ονειρολογίας» ο φοιτητής μαθαίνει ότι αν δεις στον ύπνο σου σκατά δεν σημαίνει πάντα ότι θα πάρεις λεφτά.

 

 

4o Εξάμηνο
090
Πως να πετυχαίνεις το ζώδιο του πελάτη
Ράψιμο βουντού κούκλας
Συνδυασμός λεύκης και μαύρης μαγείας
«090»  Ένα χρήσιμο μάθημα στο πως μπορούμε να ρίχνουμε ταρώ on camera στα μαύρα μεσάνυχτα και συγχρόνως να δείχνουμε λαμπεροί σαν το Νίκο Χορταρέα. Ο ίδιος μοιράζεται τα μυστικά της νύχτας μαζί μας.

 

 

«Ράψιμο κουκλακίων βουντού » . Ο μαθητής τοποθετεί καρφίτσες στα σωστά μέρη για πιο άμεσα αποτελέσματα.

 

 

Στο μάθημα “Πως να πετυχαίνεις το ζώδιο του πελάτη με λιγότερες από 2 προσπάθειες” δεν χρειάζεται περαιτέρω λεπτομέρειες

 

 

Τελευταίο και πιο δύσκολο μάθημα της σχολής είναι το “Λευκή και Μαύρη Μαγεία“. Σε αυτό ο φοιτητής συνδυάζει και τις δύο αυτές μαγείες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επίσης διδάσκεται ότι στην μαγεία δεν χωράει μανιχαϊσμός.

 

 

 

Μετά από δυο χρόνια σπουδών, ο πτυχιούχος πλέον αστρολόγος μπορεί να ανοίξει τα φτερά του και να αναλάβει μια τηλεφωνική γραμμή σε 090, να κάνει μαντεία δρόμου, να λέει τον καφέ στις γειτόνισσες, να αναλάβει μια στήλη στο «Αστρολογία και χαρτομαντεία» και γιατί όχι μια θέση πανελίστα σε πρωινάδικο. Οι επιλογές που ανοίγονται είναι πολλές και με τα εφόδια που έχει από την σχολή του ο πτυχιούχος μπορεί και να τις μαντέψει.

Best of internet