Quantcast
ORIGINALS

Χτενίσαμε το facebook και διαπιστώσαμε πως λεφτά υπάρχουν αν είναι να παράμεινεi ο Μάνατζερ Ράγκμπι στο Survivor

Ο κόσμος τα σκάει για να μείνει ο Μάνατζερ Ράγκμπι


Τσαγκ · 14 Μαρτίου 2017

 

Όποιος έχει μπει τον τελευταίο μήνα έστω και μια φορά στα social media, έχει καταλάβει ότι οι χρήστες τους χωρίζονται σε αυτούς που παρακολουθούν μανιωδώς το Survivor και σε αυτούς που το κράζουν.

Αν ανήκεις στην δεύτερη κατηγορία, στο άρθρο αυτό θα βρεις έναν ακόμα λόγο να χλευάσεις τους πολυπληθείς, σύμφωνα με την AGB, οπαδούς του reality show.

Δεν δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε πως κάποιος μπορεί να περάσει την ώρα του, παρακολουθώντας 20 Ελληνάρες να αράζουν σε παραλίες της Καραϊβικής τρώγοντας καρύδες και κάνοντας αγωνίσματα επιπέδου “Κάστρο του Τακέσι” για να κερδίσουν ένα κρουασάν, ιδιαίτερα όταν οι μισοί από τους διαγωνιζόμενους είναι και ανθυποσελέμπριτι που όσο να ναι κεντρίζουν περισσότερο την περιέργεια του κόσμου.

Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε, είναι γιατί κάποιος να πληρώσει για να κρατήσει κάποιον παίχτη στο παιχνίδι, αν δεν τους ενώνει κάποια πρώτου βαθμού συγγένεια ή δεν τον έχει παίξει στο στοίχημα.

 

 

Η ιστορία έχει ως εξής, ο Πάνος Αριανίδης είναι ο παίχτης που ξεχώρισε με το ιδιαίτερο στυλ του (αστεράκια παντού), το εξωτικό επάγγελμα του “Μάνατζερ Ράγκμπι” και κυρίως για την ανακατωσούρα και τις κλίκες που έφτιαξε με το που πήγε στο παιχνίδι.

Ο Μάνατζερ Ράγκμπι (αρχηγός για τους οπαδούς του) απέκτησε γρήγορα και με την αρωγή της επικής σελίδας σατυρικού σχολιασμού του παιχνιδιού στο fb “Πανελλήνιος Σύλλογος Μάνατζερ Ράγκμπι 42.000 φανατικούς οπαδούς.

Οι οπαδοί του Πάνου προέκυψαν όχι λόγω της συμπάθειας του κόσμου στον συγκεκριμένο παίχτη  ούτε για τις αγωνιστικές του αρετές και τον καλό του χαρακτήρα άλλα για τον ακριβώς ανάποδο λόγο. O λόγος είναι το φοβερό τρολάρισμα που δέχεται ο Πάνος με την μορφή στήριξης από την σελίδα η οποία τον έχει αναγάγει σε υποτιθέμενο μετρ της στρατηγικής και των “παιχνιδιών πολέμου που λειτουργεί υποχθόνια και ύπουλα για να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο.

 

Βέβαια η φάση του τρολαρίσματος έχει πάει σε META-φάση σε σημείο που κόσμος πληρώνει λεφτά στην παραγωγή της εκπομπής (μέσω sms και κλήσεων) για να τον διατηρήσει στο παιχνίδι ούτως ώστε έτσι να μπορέσει να απολαμβάνει στα social media το θέαμα που προσφέρει

 

 

Χτες λοιπόν ο Μάνατζερ Ράγκμπι ήταν προτεινόμενος για αποχώρηση από το νησί και όπως είναι φυσικό η σελίδα του στο facebook οργανώθηκε για να τον σώσει.

 

 

 

 

 

 

Οκ κατανοητός ο χαβαλές μέχρι εδώ, αλλά έλα ντε που ήρθε και η στιγμή που οι fan της σελίδας πόσταραν όλο υπερηφάνεια screenshots από το 1.24 ευρώ (το sms) που πλήρωσαν για τον “αρχηγό” Πανάρα.

 

 

 

 

 

 

Και όπως έγραψε και ένας οπαδός της σελίδος

 

 

Η φάση έχει προχωρήσει πλέον στο επόμενο level τρολαρίσματος.

 

 

 

Best of internet