Quantcast
ORIGINALS

Tι θα γινόταν εάν ο Αρτέμης Σώρρας γινόταν άνακτας της Ελλάδας για μια μέρα

Η σύγκλιση των πλανητών δείχνει πως ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC


Hansel · 5 Φεβρουαρίου 2017

img1

Πολλά έχουν δει τα μάτια μας σε αυτή τη χώρα και επειδή δεν είναι να παίζεις με αυτά τα πράγματα, εδώ στο Νεο-ταξίτικο, εσωγήινο, φορέα της ενημέρωσης των ερπετόμορφων Λούμπεν αποφασίσαμε να αναλύσουμε τι θα γινόταν εάν ο Ελλάνιος Ζευς κατέβαινε μετα κεραυνών και βροντών και έστεφε τον Αρτέμη για μια μέρα βασιλιά αυτής της μικρής κοιτίδας φωτός.

 


Σκάνε κωλοφτιαγμένα αστρόπλοια στο Σύνταγμα

img2

Γενικά οι ΕΛ δεν είναι να παίζεις, με το που ακούστηκε ότι ο Μέγας Σώρρας τελικά επέτυχε το έργο για το οποίο ήρθε στον μάταιο τούτο κόσμο ένα σμήνος από αεροσκάφη κατακλύζει την πλατεία Συντάγματος. Τα αδέρφια από τον αστερισμό του Κενταύρου ξηγιούνται τεχνολογία την οποία μοσχοπουλάμε στους λιμασμένους φραγκολεβαντίνους ενώ συγχρονισμένα τα ηχεία όλης της χώρας παίζουν αρχαιοελληνικoύς παιάνες και καπάκια Sabbaton, ενώ το πλήθος με δάδες και headbanging ακολουθεί τους μύστες προς Ελευσίνα μεριά, που έχει δικά μας παιδιά. Λίγο μετά τη Χαλυβουργική το πλήθος γυρνάει πίσω γιατί καταλαβαίνει με έκπληξη πως το τρίγωνο Ακρόπολη – Ελευσίνα – Πανόρμου δεν είναι ισοσκελές.


Δημιουργούνται δημόσιες πισίνες

img3

Τα φράγκα της εκταμίευσης των ομολόγων της τράπεζας της Λιμνούπολης που κατείχε ο Αρτέμης είναι τόσο πολλά ώστε αποφασίστηκε να δημιουργηθούν δημόσιες πισίνες γεμάτες χαρτονομίσματα. Τα 120 φανταστικομύρια αρκούσαν να γεμίσουν το ΟΑΚΑ, τη λίμνη Βουλιαγμένης και το Καβούρι ενώ πλήθος κόσμου συρρέει για να κολυμπήσει σε περισσότερα χρήματα από όσα μάζεψε ο Σκρουτζ Μακ Ντακ όταν γύρισε από το Κλονταικ


Θεσπίζεται η Σώρρεια γραφή

img4

Για όσους παρακολουθούν τον πολιτικό φορέα της Ελλάνιας Συνεύλεσης και τις διάφορες δράσεις του σε social media διάφορα blogs σίγουρα θα έχουν παρατηρήσει αυτόν τον ιδιόμορφο τρόπο γραφής. Πλέον στο Ελλάνιο έθνος θα μεταδίδεται η γνώση των προγόνων μας απευθείας χωρίς την περιττή χρήση πεζών γραμμάτων και τόνων. Η ορθογραφία κρίθηκε ανεπαρκής για να καλύψει το μεγαλείο της γλώσσας των Ελ, το μόνο που απέμεινε για να θυμίζει την γραφή που μας επέβαλλαν οι Εβραιομασόνοι είναι μια συστοιχία άσσων και θαυμαστικών. Φήμες θέλουν να αποτελεί κάποιο κωδικοποιημένο μήνυμα, σε απευθείας μετάδοση από το Α της Ανδρομέδας. ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ!1!!


Ο Άδωνις διορίζεται υπουργός των όλων

img5

Ο Άδωνις αφού απαρνήθηκε το μεσαίο του όνομα λόγω της εβραϊκής καταγωγής του και μέτρησε τις επιλογές του αποφάσισε να πάει στο μοναδικό στρατόπεδο της ψεκασμένης πλευράς της δεξίας που δεν έχει ακόμα γλείψει.

Διορίζεται υπουργός των όλων στο υπερυπουργείο που δημιουργήθηκε ειδικά για αυτόν. Η Ελληνική Αγωγή διδάσκεται πλέον στα σχολεία ενώ μαθήματα ρητορικής, μουσικής με άρπα και παγκρατίου προσφέρονται δωρεάν στο πόπολο.


Φυλακίζεται ο Σροιτερ

img6

Ο εντεταλμένος του αντίπαλου clan της ομάδας Έψιλον με τις προφανέστα εσωγήινες ρίζες λιντσάρεται από το πλήθος. Οι πολεμιστές του φωτός τον κυνηγάνε με άρματα, ακόντια και σάρισες. Με ξεσκισμένα ρούχα και γεμάτος αίματα πέφτει στα πόδια του αυτοκράτορα ενώ το πηγούνι του αγγίζει το βάθρο του χρυσελεφάντινου θρόνου του Αρτέμη. Ο αυτοκράτορας όμως είναι αμείλικτος , του ρίχνει δυο χαστούκια που τον αμφισβήτησε και τον πετάει σαν άλλο Προμηθέα σε μια πλαγιά του Λυκαβηττού.


Ορκίζονται οι νέοι πολεμιστές του φωτός

img7

Στα κατά τόπους γραφεία το πλήθος συρρέει να ορκιστεί με τον νέο όρκο των πολεμιστών του δελφικού φωτός. Επειδή ξέμειναν από όρκους με τόσες απρόσμενες νέες εγγραφές στους νεοεισερχόμενους Ιερολοχίτες μοιράζονται αντίστοιχα κείμενα του Paulo Coelho , φήμες που θέλουν τον βραζιλιάνο συγγραφέα να μοιράζεται κοινά νουκλεοτίδια με τους αυτόχθονες Πελασγούς κρίνονται ως αναληθείς.

 

Best of internet