Quantcast
TV

Όσο συμπαθούσαμε τον Κάκαλο, άλλο τόσο αντιπαθήσαμε το Γιάννη Μπέζο μετά τις τελευταίες του δηλώσεις (VIDEO)

Τον προτιμούσαμε όταν έκανε τον Δόγκανο

LUBEN CREW

19 Σεπτεμβρίου 2016

Τον Γιάννη Μπέζο τον αγαπήσαμε όλοι μέσα από τους ρόλους του ως Κάκαλο, ως Δόγκανο και ως Γιάννη στους Απαράδεκτους, αλλά ας πούμε ότι με τις δηλώσεις του ως Γιάννης Μπέζος δεν ξετρελάθηκε και κανείς. Αυτή τη φορά, έδωσε μια συνέντευξη για την εκπομπή του σιχαμένιου Φουρθιώτη για το κανάλι-βασίλειο των υαλουρονικών.

Στιγμιότυπο από την εκπομπή του Γ. Μπέζου “Μιλώντας για το Θέατρο”

Στη συνέντευξη ο Γιάννης ο Μπέζος αναφέρθηκε στις φήμες που αφορούσαν στην εκπομπή που παρουσιάζει ο ίδιος στην ΕΡΤ2, “Μιλώντας για το θέατρο”. Αν δεν είστε θεατρόφιλοι κατά πάσα πιθανότητα δε θα την έχετε παρακολουθήσει ποτέ, ωστόσο ο λόγος γίνεται για το κόστος της εκπομπής, όπου φήμες ανέφεραν ότι αγγίζει τα 100.000 ευρώ για 12 επεισόδια.

Ρεπόρτερ: (…) για την οποία (εκπομπή) γράφτηκαν και ακούστηκαν πολλά, όσον αφορά την παραγωγή της και το κόστος της. Λένε κάποιοι ότι ίσως είναι ακριβό το κόστος. Τελικά ισχύουν;

Γ. Μπέζος: Ναι, ακριβό είναι. Μου αξίζει. Αυτή είναι η απάντησή μου.

 

 

Φυσικά αντιλαμβανόμαστε ότι σε αυτή τη συγκυρία το βασίλειο των υαλουρονικών θέλει να κάνει TRIGGER τους τηλεθεατές εναντίον της δημόσιας τηλεόρασης, αλλά η αλαζονεία που διακρίνεται στην απάντηση του Γιάννη Μπέζου δε μας βοηθάει να υποστηρίξουμε την εκπομπή του.

Best of internet