Quantcast

Όταν οι Simpsons και το South Park “προέβλεπαν” το μέλλον της Αμερικής

Μαντικές ικανότητες που θα ζήλευε και ο Βασίλης Λεβέντης

President Creed

10 Νοεμβρίου 2016

Μαντικές και προφητικές ικανότητες δεν έχει μονάχα ο γέροντας Παΐσιος και Βασίλης Λεβέντης, αγαπητοί φίλοι, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται τα μελλούμενα μπορεί να τα δει και το South Park αλλά και το Simpsons.

 
 

South Park | Σεπτέμβριος 2015

Ο Καναδάς βγάζει για πρωθυπουργό τον δικό του Τραμπ και από την πρώτη μέρα πολλοί Καναδοί μεταναστεύσουν στις ΗΠΑ.

Στο επεισόδιο “Where my country gone?“,ο Καναδάς έχει εκλέξει για πρωθυπουργό μια καναδέζικη βερζιόν του Ντόναλντ Τραμπ και κατά συνέπεια οι Καναδοί μεταναστεύουν σωρηδόν στις ΗΠΑ.

Ο Mr Garrison τα παίρνει στο κρανίο με τους αυξανόμενους Καναδούς μαθητές στο σχολείο του, οπότε γράφει το τραγούδι “Where has my country gone” και κερδίζει δημοφιλία λέγοντας ότι θα “γαμήσει μέχρι θανάτου τους Καναδούς”.

O Mr Garrison συνεχίζει την καμπάνια του με βασικό σλόγκαν “Fuck them all to death” αλλά ο Καναδάς προλαβαίνει τον Garrison και χτίζει πρώτος το τείχος για να προστατεύσει τη χώρα από τους Αμερικάνους.

where_my_country_gone_015

Σήμερα διαβάζουμε αυτό:

canada

 
 

South Park | Σεπτέμβριος 2016

Στο επεισόδιο “Member Berries“, o Μr Garrison είναι υποψήφιος Πρόεδρος των ΗΠΑ ως Giant Duche (και ως Τραμπ), ενάντια στην Turd Sandwitch (σσ Χίλαρι Κλίντον). Ο Garrison αφού συνειδητοποιεί ότι δε μπορεί να εκπληρώσει τις υποσχέσεις του (δηλ. να γαμήσει τους πάντες μέχρι θανάτου) και ότι δεν έχει ιδέα από διοίκηση, αποφασίζει να χαρίσει τη νίκη στην Turd Sandwitch. Όμως η Turd Sandwitch είναι δασκαλεμένη από το επιτελείο της ώστε να τον βγάζει ψεύτη ό,τι και να πει, οπότε ο Garrison βγαίνει νικητής του debate.

 
 

The Simpsons | Αρχές 2000

16 ολόκληρα χρόνια πριν ο Ντόναλντ Τραμπ εκλεγεί τελικά πρόεδρος των ΗΠΑ, οι Simpson προέβλεψαν ότι ο Tramp θα γίνει σε κάποια φάση πλανητάρχης και θα τα γαμήσει όλα (με την κακή έννοια).

Στο επεισόδιο “Bart to the Future” υπάρχει ένα απόσπασμα στο οποίο η Lisa πληροφορείται για τις οικονομικές συνέπειες της προεδρίας του Τραμπ. Καθόλου τυχαία όμως η επιλογή του προσώπου του καθώς ο Τραμπ όντως τότε είχε προσπαθήσει να κατέβει υποψήφιος για πρόεδρος των ΗΠΑ αλλά δεν τα είχε καταφέρει. Οι Simpsons όμως σε εκείνο το επεισόδιο “προέβλεψαν” ότι δε θα το γλιτώσουμε το κακό.

 

 

 

 

 

 

Best of internet