Quantcast

Ο Σταύρος Τσιώλης ανακοίνωσε πως η παραγωγή της νέας του ταινίας θα συνεχιστεί κανονικά

“Από σήμερα μπήκαμε πάλι στο δρόμο της προετοιμασίας”

President Creed

16 Μαρτίου 2016

 

Μετ’ εμποδίων συνεχίζεται η προπάθεια για την παραγωγή της τρίτης ταινίας της τριλογίας “Γυναίκες” του σκηνοθέτη της καρδιάς μας, Σταύρου Τσιώλη. Αυτή τη φορά, ο θάνατος του Βασίλη Καψούρου ήταν η αφορμή για να αποφασιστεί η ακύρωση των σχεδιών της νέας ταινίας.

Ο Βασίλης Καψούρος, διευθυντής φωτογραφίας και παλιός συνεργάτης του Σταύρου Τσιώλη πέθανε πριν από μια εβδομάδα σε δυστύχημα με τη μηχανή του. Φυσικά το περιστατικό βύθισε στην απελπισία τον Τσιώλη και τους συνεργάτες του, όμως τουλάχιστον τα σχέδια για την πραγματοποίηση της ταινίας “Γυναίκες που περάσατε από εδώ” προς το παρόν συνεχίζουν κανονικά:

 

1415595_10207416991195269_1432220848_n

 

Η καμπάνια χρηματοδότησης στο indiegogo, τυπικά είχε λήξει ανεπιτυχώς, όμως διαβάζουμε από τους συντελεστές:

 

Τελείωσε η καμπάνια για το “Γυναίκες που περάσατε από δω” και ενώ τα χρήματα δεν μαζεύτηκαν, η προσπάθεια ήταν επιτυχής.

Το σημαντικότερο που μας έδωσε αυτή η προσπάθεια ήταν η στήριξη του κόσμου – ίσως όχι τόσο όσο περιμέναμε σε οικονομικό επίπεδο, άλλωστε οι καιροί είναι δύσκολοι – αλλά σίγουρα με την αγάπη που μας δείξατε, το θόρυβο που έγινε για αυτή την προσπάθεια και τη δημοσιότητα που κατακτήθηκε, μας δώσατε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τη δυνατότητα να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια με ένα άλλο αέρα.

Λόγω αυτών των προσπαθειών, και άλλων που έρχονται και θα συνεχιστούν στο εγγύς μέλλον, η ταινία θα γίνει, ίσως όχι όσο εύκολα θα προτιμούσαμε, αλλά κάτι που αγαπάς πολύ γίνεται και μέσα από δυσκολίες. Θα ακολουθήσουν events τις επόμενες μέρες, με προβολές ταινιών του Σταύρου Τσιώλη, αντίστοιχα με αυτό που έλαβε χώρα ήδη στο Ρομαντσο, στο οποίο μοιράστηκαν και διάφορα “καλούδια” εν είδει perks για τους offline υποστηρικτές.

 

 

Θυμίζουμε σε αυτό το σημείο ότι αν και το online campaign τελείωσε εδώ, μπορείτε ακόμη να έχετε πρόσβαση στα προνόμια των Υποστηρικτών με κάποιο contribution σε αυτό το λογαριασμό, που να αντιστοιχεί σε κάποιο perk :

Ερασμία Ψημένου
Eurobank 00260204250200745063
ΙΒΑΝ: GR0602602040000250200745063

 

 

 

 

Best of internet