Quantcast

25 χρόνια ιδιωτική τηλεόραση: 25 τριτοδεύτερες στιγμές της που πρέπει να δώσεις βάση (VIDEO)

Μπορεί να πάθετε επιληπτικούς σπασμούς

Herbert Viola

20 Νοεμβρίου 2015

Η ζωή είναι θλιβερή. Η τηλεόραση περισσότερο. Σήμερα κλείνουν 25 χρόνια από την εμφάνιση της ιδιωτικής τηλεόρασης στην Ελλάδα. Και εμείς επιλέξαμε 25 στιγμές που κάνουν την ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα αυτό που ήταν, είναι και θα είναι. Το απόλυτο μηδέν. Και με ποιο κριτήριο επιλέξαμε αυτές τις σκηνές; Με το πλέον αντικειμενικό.

Το δικό μας.

12248764_10153780577049357_1915557431_n

 

 

25) H παρουσίαση του προγράμματος στο Νιου Τσάνελ ήταν φουτουριστική. Απενοχοποίησε και τον όρο ‘σεξοκωμωδία’

 

24) Στο σίριαλ Το Παιχνίδι της Συγνώμης ο τερματοφύλακας Πασχάλης Τσαρούχας μπαίνει στο γήπεδο. Σε τελικό Κυπέλλου. Βαμμένος σα λύκος.

Ο Πασχάλης βγάζει το τελευταίο πέναλτι και χαρίζει στον Αστέρα την κούπα. Βαμμένος σα λύκος.

 

23) Στο Άλμα Λίμπρε(σημαίνει ελεύθερη ψυχή, όχι αλήθεια, έτσι το έλεγαν) η καθηγήτρια Ελένη Ζιώγα για να πείσει τους μαθητές της να ζήσουν το όνειρό τους τους βάζει να ακούσουν ‘Ακτιβ Μέμπερ. Στην τάξη.

 

22) Το πώς ο ρεπόρτερ δε διπλώθηκε από τα γέλια στις δηλώσεις του Ογκουνσότο παραμένει ένα από τα άλυτα μυστήρια του σύμπαντος.

 

21) Η Μύριαμ Βούρου (η οποία έπαιζε και στην “Επίθεση του Γιγαντιαίου Μουσακά”) παίζει Μήδεια στη βουβωνική πανώλη της Ελληνικής τηλεόρασης (την εκπομπή του Φίλιππου Καμπούρη).

 

20) Ξεδοντιάρης πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας από την Ευρυτανία δεν τα λέει καλά. Παναγιώτης Χατζηστεφάνου εκνευρίζεται. Πολύ.

 

19) Στον ΑΝΤ1 προσπαθούσαν, για άγνωστο λόγο, να βρουν το διάδοχο του Γιούρι Γκέλερ. Don’t do it Faidon. Σε άλλα νέα, ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ είναι σατανιστής, το λέει η Εκκλησία

 

18) Οι κλέφτες του Saturday Night Live όταν τρώνε τα κορν φλέηκς τους το πρωί ας σκέφτονται το Άνω Κάτω το Σαββάτο που κατέκλεψαν.

 

17) Ο Γιώργος Αυτιάς συνομιλεί με το βίντεο του Παναγιώτη Ψωμιάδη. Ο Γιώργος Αυτιάς έχει ακόμα δουλειά.

 

16) Ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά σκάνδαλα  είναι ότι δεν άφησαν τον Μαντόνο από τα Τρίκαλα να ολοκληρώσει. Η μάνα του τους καταράστηκε.

 

15) Ο Αντρέας έχει καταγραφεί στη συνείδηση του κόσμου σαν ένας πραγματικός ήρωας. Κανένας Ντίκινσον.

 

14) Τηλεόραση χωρίς σκληρό τρας, τσίζμπεργκερ χωρίς πίκλες

 

13) Το Μια Νύφη για το Γιο μου πρέπει να επιστρέψει στην ελληνική τηλεόραση, το έχουμε όλοι ανάγκη.

 

12) Ο άνθρωπος που ξέρει να κουμαντάρει τις γυναίκες όπως ο Λούις Γκόσετ Τζούνιορ τα F-16 στον Ατσαλένιο Αετό, ο Γιώργος ο Τζίζους από το Love Generation, ένα υποτιμημένο σκουπίδι.

 

11) Δε θα μπορούσε να λείψει από τη λίστα η πιο ένδοξη διαφήμιση στην ιστορία. Σε ένα δίκαιο κόσμο η Τζίνα Βαρώνη θα τραγουδούσε στα γενέθλια του Προέδρου(της τοπικής ομάδας)

 

10) Μαινόμενος Κώστας Μπίγαλης αποχωρεί από το πλατό σε περιόδους γιουροβιζιονικής τρέλας. A no brainer που λένε και στο χωριό.

 

9) Μετά την έναρξη του φετινού πρωινού του ΑΝΤ1 ο Άντριου Λόιντ Γουέμπερ τα παράτησε και άνοιξε ντονεράδικο στη Σρι Λάνκα.

 

8) Η ομορφιά του ποδοσφαίρου με πυροβολισμούς στο Member’s Club του Νίκος Γκούμας μετά από ένα ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Φέρτε πίσω το Βίκτωρα Μητρόπουλο.

 

7) Ο αστυνομικός Ζουμπούλης μάλλον θα ήθελε να είναι στο Φέργκιουσον το καλοκαίρι με μπλουζάκι ‘Δε σε χάλασε αράπη’

 

6) Από τα μαχητικά ρεπορτάζ του Αργύρη Ντινόπουλου για τη ρέηβ που τρώει τα παιδιά μας. Ο αστικός μύθος λέει ότι ο Κώστας έγινε δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω αράζει μόνος του.

 

5) Ο πρόεδρος του Εδεσσαϊκού έχει το όνομα, ο φοιτητής από την Καβάλα έχει τη χάρη. Άντε και Υπουργός.

 

4)
bezos1
ΑΥΤΟ

 

3) Στο σίριαλ Έκπτωτος Άγγελος ο Τζώρτζογλου ήταν δάσκαλος τένις που τα φτιάχνει με την Ελένη Κούρκουλα. Εδώ παραδίδει μαθήματα για το πώς γίνεται το σωστό ζιγκολίκι.

 

2) Ο Αγαμέμνονας Πορφυρογέννητος στην τηλεοπτική του καριέρα δε χούφτωσε μόνο τη Φαίη Σκορδά. Είναι και βασικός υπεύθυνος για τη λαίλαπα του Πάνου Μουζουράκη. Thanks man.

 

1) Από τα χέρια αυτού του τύπου πέρασαν μπάτζετ όσο το ΑΕΠ μιας μικρής χώρας για να κατακλέβει -και άσχημα- σειρές και ταινίες ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ. Μια ταινία με τις κλανιές του με συνοδεία άρπας θα κόψει 500.000 εισιτήρια. Αν το ζητήσει, του χρόνου τέτοια εποχή ο κόσμος θα τρέχει στο Μαναθώνιο. Αυτοί είμαστε.

 

 

Φαίνεται οτι η ελληνική τηλεόραση έχει άπειρες μόνο τριτοδεύτερες στιγμές, γιατί δυσκολευτήκαμε πολύ να περιοριστούμε μόνο σε 25.

Εσείς όμως μπορείτε να μας στείλετε τα δικά σας αγαπημένα καλύτερα/χειρότερα στιγμιότυπα από τα 25 χρόνια ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης.

tv

Best of internet