Quantcast

Φασίστες κουφάλες έρχονται οι πιθηκάνθρωποι: το νέο τεύχος του κόμικ “Homo”, μόνο εδώ

Μια από τις πιο πλέον πολυαναμενόμενες κυκλοφορίες του φετινού Comicdom, σε αποκλειστική προδημοσίευση!

Μπόγιαν Λέλικα

3 Απριλίου 2014

 

Άρματα μάχης που σπέρνουν τον όλεθρο, ξεφτίλισμα κάθε έννοιας ρατσισμού, παρανοϊκές εκδοχές της Ιστορίας, ταραντινική καφρίλα και, κυρίως, πολλές-πολλές μπύρες. Όλα πράγματα τα οποία εκτιμάμε ιδιαίτερα στο Luben, άρα είναι ιδιαίτερη χαρά μας που ξεφυλλίζουμε εδώ, αποκλειστικά και μια μέρα πριν την επίσημη κυκλοφορία του, το τρίτο τεύχος του κόμικ “Homo” του Δημήτρη Καμένου!

HOMO3_COVERS

Στα δύο πρώτα μέρη ο Καμένος έστησε ένα παράλληλο σύμπαν στο οποίο τα διάφορα είδη της εξέλιξης του ανθρώπου δεν εκκαθαρίστηκαν πριν δεκάδες χιλιάδες χρόνια από τον εξυπνότερο Homo Sapiens, αλλά εξακολούθησαν να συνυπάρχουν – μέχρι την τελική αναμέτρηση, τον μεγάλο πόλεμο που ξεσπάει το 1939.

 
 

Να πως ξεκίναγε η ιστορία στις πρώτες σελίδες του πρώτου τεύχους της σειράς:

prologos1

prologos 2

prologos3

prologos 4
 
 
Έτσι, το 1939 ο κόσμος έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα. Από τη μία η φασιστική συμμαχία των γενετικά εξελιγμένων Homo Sapiens και Homo Neanderthals που ονειρεύονται μια φυλετικά καθαρή κοινωνία υπό τον ηγέτη τους, Αλόις Χίτλερ – και από την άλλη οι πιο κοντοί και καθυστερημένοι Δενισόβιοι, οι κυρίαρχοι της Ανατολής που πρεσβεύουν την αταξική, α-γονιδιακή κοινωνία.

Και ανάμεσά τους ο πρωταγωνιστής της ιστορίας, Άρθουρ Φράνσις Μπάρετ. Κυνικός, μοβόρος, “εκμαυλιστής παρθένων”, μπεκρούλιακας και πιθανότατα λαμόγιο, ο Μπάρετ κερδίζει την εμπιστοσύνη του ίδιου του Χίτλερ… και καταλήγει θαμμένος σε μάλλον άβολες συνθήκες στις πρώτες πέντε σελίδες του νέου τεύχους, που βλέπεις πρώτα εδώ στο Luben:

issue 3 page 1

issue 3 page 2

issue 3 page 3

issue 3 page 4

issue 3 page 5

Το Homo #3 κυκλοφορεί αύριο από τη Jemma Comics, με την επίσημη πρεμιέρα του να γίνεται στο μεγάλο κομιξο-πανηγύρι του Comicdom.

 

Best of internet