Quantcast

Ξαναφτιάξαμε όλο το Netflix αλλά με ελληνικές σειρές

Ξύπνα Έλληνα, ο Παπακαλιάτης ήταν μόνο η αρχή

THE NERDSTREAM

31 Ιανουαρίου 2023

Το τέλος του 2022 μας επεφύλασσε μια μεγάλη εθνική επιτυχία, φίλες και φίλοι. Ας ανατρέξουμε σε αυτήν βήμα-βήμα. Πρώτον, ο βασιλιάς της ελληνικής τηλεόρασης, ο μπαμπάς μας (κυρίως επειδή πηδάει τη μαμά μας), ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, επέστρεψε στη μικρή οθόνη. Έπειτα, το Maestro κατέλαβε τη ζωή μας, κυρίως μέσα από τα memes, οκ. Και τέλος, μετά από τις εβδομαδιαίες υποκλίσεις του Twitter, τελικά υποκλίθηκε και το Netflix στο μεγαλείο του.

Εδώ και περίπου ένα μήνα λοιπόν όλος ο πλανήτης έχει την ευκαιρία, την ευλογία βασικά, να απολαύσει την απύθμενη ελληνική ιδιοφυΐα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Γιατί όμως να σταματήσουμε εκεί; Γιατί να μην ονειρευτούμε περισσότερα; Γιατί να μην φανταστούμε, και να απαιτήσουμε, ένα Netflix που θα τιμάει όλη την σπουδαία πολιτιστική κληρονομιά της ελληνικής τηλεόρασης, όπως της αξίζει άλλωστε; Ελλάδα, είσαι έτοιμη να μπεις στο Netflix;

Καθίσαμε λοιπόν και σκεφτήκαμε πώς θα έμοιαζε η αρχική σελίδα της streaming πλατφόρμας αν περιείχε ελληνικές σειρές. Και αφού το σκεφτήκαμε, το κάναμε και πραγματικότητα. Δεν το ζητήσατε, αλλά έτσι θα ήταν το ελληνικό Netflix:

Best of internet