Quantcast

10 ντοκιμαντέρ ελληνικού αθλητισμού που έχουμε πραγματικά ανάγκη στο Netflix

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Σε περίπτωση που ζείτε κάτω από το παρκέ και δεν το έχετε πάρει πρέφα, αγαπητές φίλες κι αγαπητοί φίλοι, η σημερινή Δευτέρα είναι η αποφράδα μέρα που ολοκληρώθηκε η προβολή του The Last Dance στο Netflix. Με άλλα λόγια, ναι, τέλος ο μπασκετικός εθισμός που μας συνεπήρε τον τελευταίο μήνα. Για να είμαστε ακριβείς, είχαμε να νιώσουμε τόσο δεμένοι με το NBA απ’ όταν (spoiler alert) το σήκωσαν οι Chicago Bulls για τελευταία φορά το 1998 κι είχαμε να αισθανθούμε τόση αγάπη για την Δευτέρα απ’ όταν ήταν ακόμα καλό το Game of Thrones (κάτι που μας φαίνεται ακόμα πιο μακρινό από το 1998).

Και τώρα που μας τελείωσε η ξεδιάντροπη αγιογραφ- εεε η εμπεριστατωμένη κι αμερόληπτη καταγραφή της μπασκετικής καριέρας του Michael Jordan, αναμένεται να παρατηρηθούν αρκετά υψηλά ποσοστά αθλητικής ντοκιμαντερίστικης χαρμάνας σε ένα αρκετά υπολογίσιμο μέρος του πληθυσμού. Προσπαθήσαμε ήδη να καταπραΰνουμε τον πόνο με μερικές προτάσεις αθλητικών ντοκιμαντέρ, αλλά ξέρουμε καλά ότι πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο. Κι αυτό ακριβώς κάναμε. Επειδή κανένα αθλητικό ντοκιμαντέρ δεν είναι αρκετά εθιστικό και συναρπαστικό για να ακολουθήσει το The Last Dance, φτιάξαμε τα δικά μας.

Όπως πιθανώς να έχουν μυριστεί ήδη από τον τίτλο οι λαγωνικότεροι από σας, ακολουθούν 10 ντοκιμαντέρ ελληνικής αθλητικής εποποιίας που χρειαζόμαστε διακαώς αυτήν τη στιγμή για να βγει το καλοκαίρι. Σε περίπτωση που θέλει να επικοινωνήσει μαζί μας το Netflix για να ξεκινήσει η παραγωγή, τα στοιχεία μας είναι διαθέσιμα μέσω της σελίδας. Απολαύστε υπεύθυνα, όπως πάντα.

Best of internet