Quantcast

ΟΛΟΣ ο 8ος κύκλος του Game of Thrones, αλλά με σκηνικά από την ελληνική τηλεόραση

Δε μας άρεσε, το διορθώσαμε, έτσι γίνονται οι δουλειές

Δε μας αρέσει η ολιγωρία, αγαπητές φίλες κι αγαπητοί φίλοι. Δε μας αρέσει να γκρινιάζουμε από τον καναπέ μας κι έπειτα να περιμένουμε από κάποιον άλλο να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Δε μας αρέσει να γινόμαστε αρνητικοί χωρίς να έχουμε να προτείνουμε κάτι διαφορετικό, ρεαλιστικό, εφικτό – με ευθύτητα και σαφήνεια. Όχι, δε μιλάμε για τις επερχόμενες εκλογές, για τις οποίες θα ήταν πραγματικά δύσκολο να αδιαφορήσουμε περισσότερο. Μιλάμε για τον 8ο κύκλο του Game of Thrones, την αληθινή ανοιχτή πληγή της εποχής μας.

Κακά τα ψέματα: το Game of Thrones είχε πάρει εν γένει την κάτω βόλτα εδώ και 3-4 κύκλους, αλλά το τουρλουμπούκι του πολυαναμενόμενου φινάλε έχει μέχρι στιγμής ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Σε μεγάλο βαθμό, μοιάζει σαν το HBO, οι παραγωγοί κι οι σεναριογράφοι της σειράς είτε να έχουν χάσει τον έλεγχο της ιστορίας είτε να έχουν ξεχάσει τι ακριβώς συνέβαινε στους χαρακτήρες τους σ’ όλους τους προηγούμενους κύκλους.

Τέλος πάντων, αυτά θα τα πούμε αναλυτικότερα όταν με το καλό καταφτάσει το τέλος της σειράς. Προς το παρόν όμως, ακριβώς επειδή δε μπορούσαμε να στεκόμαστε άλλο με σταυρωμένα τα χέρια, αποφασίσαμε να διορθώσουμε την 8η σεζόν του Game of Thrones ξαναφτιάχνοντάς την όλη από την αρχή, αλλά με αψέχαστα σκηνικά από το ένδοξο παρελθόν της ελληνικής τηλεόρασης. Απολαύστε υπεύθυνα.

Best of internet