Quantcast

Το Pornhub ψήνεται να αγοράσει το Vine για να το κάνει πορνοσάιτ στιγμιαίας απόλαυσης

Η ανακοίνωση της επικείμενης διακοπής της λειτουργίας του Vine στο Twitter έφερε ντόμινο εξελίξεων στα μεταγραφικά των ίντερνετς

Bobol Gordello

29 Οκτωβρίου 2016

Μόλις μια μέρα μετά την ανακοίνωση του Twitter πως θα διακόψει σύντομα τη λειτουργία του Vine, της εφαρμογής για σύντομα βίντεο, στα πλαίσια ανασυγκρότησης για βελτίωση των οικονομικών του, η διάσημη σελίδα ενηλίκων Pornhub έρχεται να σώσει την κατάσταση, με πρόταση εξαγοράς του Vine.

imagehandler_5_5

Οι ιθύνοντες του Pornhub, μάλιστα, έχουν ήδη στείλει σχετική επιστολή στο διευθύνοντα σύμβουλο του Twitter, Jack Dorsey, όπου και του γνωστοποιούν τις προθέσεις τους “προς αποκατάσταση της παλιάς NSFW δόξας του”.

Η εταιρεία μας, Pornhub, η κορυφαία ιστοσελίδα ψυχαγωγίας ενηλίκων με περισσότερους από 60 εκατομμύρια επισκέπτες τη μέρα, έχει πολλά κοινά με το Vine. […] Σκεφτήκαμε ότι αφού το Twitter κλείνει το Vine και θα απολύσει αρκετό κόσμο, εσείς και οι μέτοχοι σας, θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από μια εισροή μετρητών από την πώληση του Vine. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι θα σώσουμε κάποια διαμάντια του Vine όπως τα Damn Daniel, τα Awkward Puppets και πολλά άλλα.

Το Pornhub διατείνεται πως δε θα υπάρξει καμία επίδραση στα παλιά ανεβασμένα βίντεο του Vine και πως διατίθεται να συνεχίσει να δίνει τη δυνατότητα να ανεβάζουν οι χρήστες καινούρια, κάτι το οποίο έχει προσωρινώς ανασταλεί. Μένει να δούμε, λοιπόν, αν θα καρποφορήσουν οι επικείμενες συναντήσεις και θα γλυτώσουν όσοι εργαζόμενοι μέλλονται να απολυθούν στο βωμό της βιωσιμότητας του Twitter.

47

Best of internet