Quantcast

To Pokemon Go είναι η νέα υστερία του Ίντερνετ που έχει ήδη ξεπεράσει το Tinder και το Twitter

2016μ.Χ. Οι άνθρωποι ενδιαφέρονται πιο πολύ να κυνηγούν φανταστικά κίτρινα κουνέλια στους δρόμους, παρά να κάνουν σεξ

President Creed

11 Ιουλίου 2016

Λίγες μέρες μόνο έχουν περάσει από το λανσάρισμα του mobile app Pokemon Go, σε ΗΠΑ, Αυστραλία και Ν. Ζηλανδία, αλλά ήδη ο μισός πλανήτης έχει πάρει τους δρόμους και ψάχνει πόκεμον. Τις παλιές ένδοξες ημέρες που παίζαμε Πόκεμον με τάζος έρχεται να θυμίσει αυτό το app το οποίο σου δίνει τη δυνατότητα να περπατάς στο δρόμο και να βρίσκεις πόκεμον στα πιό κουλά μέρη.

Εν ολίγοις το app συνδυάζει την πραγματική ζωή με την εικονική πραγματικότητα και όταν “πλησιάζεις” κάποιο Pokemon η κάμερα ενεργοποιείται και μέσα από το κινητό σου βλέπεις που μπορεί να κρύβεται ώστε να τα πιάσεις όλα. Μάλιστα είναι τόσο έντονο το come back των Πόκεμον που το app έχει ήδη στις πρώτες 3 ημέρες λειτουργίας του περισσότερους χρήστες από το Tinder και το Twitter, ενώ στις μετοχές της Nintendo εχει συμβεί αυτό:

Από την Παρασκευή όπου κυκλοφόρησε το app το ίντερνετς έχει γεμίσει με ειδήσεις που έχουν να κάνουν με τα Πόκεμον, μεταξύ των οποίων:

ΤΥΠΟΣ ΒΡΗΚΕ ΠΟΚΕΜΟΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΥΣΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ

bKhZiDo

ΤΥΠΟΣ ΒΡΗΚΕ ΠΟΚΕΜΟΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΑΤΖΗ

13625306_10210158366102123_1910169180_n

ΤΥΠΟΣ ΒΡΗΚΕ ΠΟΚΕΜΟΝ ΣΕ ΚΗΔΕΙΑ

pokemon1

ΚΟΠΕΛΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΠΤΩΜΑ ΟΣΟ ΕΨΑΧΝΕ ΓΙΑ ΠΟΚΕΜΟΝ

Μια κοπέλα 19 χρονών στο Riverton του Wioming στις ΗΠΑ ανακάλυψε ένα εντελώς πραγματικό ανθρώπινο πτώμα την ώρα που έψαχνε για υδρόβια Πόκεμον σε ένα ποτάμι της περιοχής. Όπως διαβάζουμε εδώ, το κορίτσι δήλωσε: “Περπατούσα προς τη γέφυρα στην όχθη όταν είδα κάτι στο νερό. Έπρεπε να κοιτάξω και δεύτερη φορά για να καταλάβω ότι ήταν ένα πτώμα”. Η εν λογω Pokemon ενθούζιαστ καλεσε αμέσως την αστυνομία.

ΤΥΠΟΣ ΒΡΗΚΕ ΠΟΚΕΜΟΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΟΒΑΝ ΚΛΗΣΗ

TO ΣΠΙΤΙ ΕΝΟΣ ΤΥΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠOKEMON GYM

Ένα σωρό ποκεμον ενθούζιαστ άρχισαν να εμφανίζονται γύρω από το σπίτι του, το κτήριο του οποίο τυγχάνει να ήταν παλιά εκκλησία.

ΤΥΠΟΣ ΒΡΗΚΕ ΠΟΚΕΜΟΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΟΥΣΕ

pokemon2

TYΠΟΣ ΒΡΗΚΕ ΠΟΚΕΜΟΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΤΟ ISIS

CnAvnLJXEAA8jE6

Ανυπομονούμε να δούμε τέτοιες σκηνές στην Τοσίτσα.

Best of internet