Quantcast

Νιώσε άχρηστος βλέποντας τι είχε κάνει ο David Bowie όταν ήταν στην ηλικία σου

Ή δες το αισιόδοξα σαν πηγή έμπνευσης

President Creed

11 Ιανουαρίου 2016

Εχθές το βράδυ ο αγαπημένος David Bowie πέθανε από καρκίνο στα 69 του χρόνια. 69 χρόνια αρκετά γεμάτα και συμπυκνωμένα που θα σε κάνουν να σκέφτεσαι “εγώ που είμαι x χρονών γομάρι, τι σκατά έχω καταφέρει στη ζωή μου;”

bowie1

Το site supbowie.com είναι το ιδανικό μέρος για να θαυμάσεις τα επιτεύγματα του Bowie και να νιώσεις άσχημα με το πόσα λίγα πράγματα έχεις κάνει εσύ στη ζωή σου. Πληκτρολογώντας την ηλικία σου μπορείς να δεις τι έκανε ο David Bowie όταν είχε τα δικά σου χρόνια.

spoiler alert: σε όλες τις φάσεις της ζωής του έκανε πολύ περισσότερα και πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματα απ’ ότι εσύ.

 

david-bowie21

Όταν ήταν 21 χρονών ξεκίνησε τον δικό του θίασο με μίμους ονόματι “Turquoise”. Στη συνέχεια ο θίασος μετονομάστηκε σε “Feathers”.

 

david-bowie25

Όταν ο Bowie ήταν 25 χρονών, έβαζε τις τελευταίες πινελιές στον χαρακτήρα του “Ziggy Stardust” και κυκλοφόρησε το 5ο (πέμπτο) άλμπουμ του “The Rise and fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars”.

david-bowie34

Στα 34 του έκανε επιτυχία με το τραγούδι “Under Pressure” σε συνεργασία με τους Queen, το οποίο τραγούδι συμπεριλήφθηκε στο άλμπουμ των Queen “Hot Space” (1982).

 

david-bowie36

Στα 45 χρόνια του ο Bowie παντρεύτηκε για δεύτερη φορά, μια supermodel από τη Σομαλία, την Iman.

 

Update: Λόγω των εξελίξεων φαίνεται ότι έχουν πέσει όλοι με τα μούτρα στο supbowie και ο σέρβερ τους δεν άντεξε. Λίγη υπομονή να αραιώσουν και θα συνέλθει το site.

Best of internet