Quantcast

Μάθε παιδί μου Dothraki-κα

Ξέρατε ότι δεν υπάρχει καμία λέξη για το “ευχαριστώ” στην γλώσσα των Dothraki;

Hard Candy

4 Απριλίου 2014

how-to-speak-dothraki

Τι Ιταλικά, Ισπανικά και Κογκολέζικα;Ποια Linguaphone, ποια Eurotalk  και ποια Duolingo;

Η τάση των ημερών είναι μία, και η Muzzy σε συνεργασία με την King’s Landing Dungeon Library, είναι εδώ για να σε βοηθήσουν να μάθεις να μιλάς και εσύ Dothraki σαν τον Khal Drogo!

Στη διαφήμιση του προγράμματος εκμάθησης Dothraki, παρακολουθούμε παιδάκια από το Westeros να μαθαίνουν με απίστευτη ευκολία, χρήσιμες φράσεις Dothraki, όπως “θα χορέψω πάνω στο αίμα σας”, χάρη στις κασέτες  και τους παπύρους του προγράμματος.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εκμάθησης ξένων γλωσσών (βγαλμένο από το χρονοντούλαπο των 90’s) αφουγκράζεται τον παλμό της εποχής και προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους μαθήματα γλωσσών του κόσμου του Game of Thrones.
Εκτός από Dothraki μπορείτε επίσης να μάθετε Valyrian, Hodor, και την γλώσσα των White Walkers (αυτά τα δύο τελευταία πρέπει να είναι αρκετά εύκολα κατά την γνώμη μου).

Μπορεί το παραπάνω προϊόν να αποτελεί δημιούργημα του καναλιού Nacho Punch  στο ΥouΤube, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κύριος David J. Peterson,  ο οποίος κατέχει μάστερ στη γλωσσολογία, μισθώθηκε από τους παραγωγούς του Game of Thrones ώστε να δημιουργήσει τις γλώσσες Dothraki και Valyrian. Επίσης, ο ίδιος κύριος, αποτελεί δημιουργό και της γλώσσας των Dark Elves στην ταινία Thor: The Dark World.

Best of internet