Quantcast

Χριστουγεννιάτικα δώρα για τους geek φίλους σας

Στο τέλος, τα μισά θα τα αγοράσεις για τον εαυτό σου.

Hard Candy

12 Δεκεμβρίου 2013

 
 

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ήρθε η ώρα να βγάλετε στην επιφάνεια το μικρό καταναλωτικό όργιο που κρύβετε μέσα σας, αρχίζοντας να ετοιμάζετε τα δώρα των Χριστουγέννων! Αγοράζοντας το σωστό δώρο για τους αγαπημένους σας είναι σίγουρα μια πρόκληση και  η κατάσταση δυσκολεύει ακόμα περισσότερο όταν κάποιος δικός σας είναι ένα  geek!

Μήπως όμως ο χρόνος και η τσέπη σας είναι περιορισμένα και δεν μπορείτε να βγείτε στα μαγαζιά προς αναζήτηση δώρων; Το Luben, αφού ξεσκόνισε τις σκοτεινές γωνιές του Ebay, σας παρουσιάζει παραδείγματα προσιτών δώρων, που οι αγαπημένοι σας θα τα κοιτούν  και θα σαν ευχαριστούν σίγουρα για πάρα πολύ καιρό.

 
 

T-shirts

Τα t-shirts αποτελούν ένα διαχρονικό δώρο, καθώς αν πιστεύετε πως γνωρίζετε καλά το γούστο του προσώπου για το οποίο το επιλέγετε, σίγουρα θα αποτελεί ένα κομμάτι της γκαρνταρόμπας του που θα το τιμά μέχρι να ξεθωριάσει από τα πλυσίματα.

1 GEEK δώρα για τα Χριστούγεννα shirts 1

2 GEEK δώρα για τα Χριστούγεννα shirts 2

T-shirts: 1) Princess Leia, 2) Walter White (Breaking Bad) , 3) Phoenix, 4) Pacific Rim

 
 

Usb flash drive disk

Το Usb (κοινώς, φλασάκια),  είναι αναπόσπαστο αξεσουάρ της καθημερινότητας μας και πολύ από εσάς εκεί έξω τα έχετε περασμένο στα κλειδιά σας ώστε να είναι άμεσα προσβάσιμο σε περίπτωση που τα χρειαστείτε. Άλλο ένα χαρακτηριστικό του είναι επίσης ότι τα χάνουμε σε χρόνο dt.  Ένα τέτοιο usb  όμως θα το φυλούσατε σαν κόρη οφθαλμού καθώς τόσο το design του όπως και ο αγαπημένος χαρακτήρας  της marvel που αντιπροσωπεύει  θα σας έκανε να μην το ξεχνάτε από εδώ και από κει.

3 GEEK δώρα για τα Χριστούγεννα usb marvel

 
 

Ομπρέλες

Μία συνηθισμένη ομπρέλα σίγουρα δεν είναι ένα δώρο για το οποίο κάποιος θα σας ευγνωμονεί. Τι θα λέγατε όμως για μία πιο ξεχωριστή ομπρέλα, και πιο συγκεκριμένα με μία ξεχωριστή λαβή; Ναι, καλά βλέπετε. Ομπρέλες με λαβή κατάνας, μεσαιωνικού ξίφους , και πειρατικού σπαθιού, αποκλειστικά σε μαύρο χρώμα.

4 GEEK δώρα για τα Χριστούγεννα ομπρέλα σπαθι κατανα

 
 

Βιβλία

Τα βιβλία που σας προτείνουμε, δεν έχουν να κάνουν άμεσα με την λογοτεχνία αλλά είναι περισσότερο εγχειρίδια που σίγουρα ένα geek των ρομπότ, των zombie και των τεράτων αντίστοιχα, θα ήθελε να έχει στην βιβλιοθήκη του.

5 GEEK δώρα για τα Χριστούγεννα books

 
 

Αξεσουάρ

Είναι στη geek κουλτούρα; Είναι στην μόδα. Να ένα πορτοφόλι-nintedo και μία τσάντα star trek που θα έδιναν σίγουρα μία έξτρα πινελιά στο στυλ του αγαπημένου σας προσώπου, αν τελικά επιλέγατε κάτι τέτοιο για δώρο, ενώ μία τσάντα τύπου Τeenage Μutant Νinja Τurtles όπως στην εικόνα, σίγουρα θα έκανε ένα πρόσωπο μικρότερης ηλικίας άκρως ευτυχισμένο.

Μπορείτε βέβαια να επιλέξετε  και μία απλή θήκη για το κινητό σαν ένα συμβολικό δώρο, αν θέλετε να το παίξεις σε safe mode.

6 GEEK δώρα για τα Χριστούγεννα τσάντα πορτοφόλι

7 Τσάντα tmnt

8 GEEK δώρα για τα Χριστούγεννα phone cases

 

I-phone Case: 1) R2D2 2)Gameboy

Ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα, θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα δώρο που πολύ πιθανόν θα θέλατε και για εσάς. Μπορεί να σας φαίνεται παράξενο αλλά ένα μπουρνούζι  Darth Vader ή Chewbacca θα εκτιμούνταν δεόντως από έναν πραγματικό θαυμαστή του Star Wars.

9 GEEK δώρα για τα Χριστούγεννα μπουρνούζια

Αν το δώρο απευθύνεται επίσης και σε ένα άτομο με έφεση στην μαγειρική, τότε θα μπορούσατε να συνδυάσετε τον αγαπημένο του τηλεοπτικό ή κινηματογραφικό ήρωα σε μία μαγειρική ποδιά, που σίγουρα θα ήθελε να χρησιμοποιεί καθώς δημιουργεί στην κουζίνα.

10 GEEK δώρα για τα Χριστούγεννα cooking apron

 

Μαγειρική ποδιά: 1) Dexter, 2) Superman, 3) Heisenberg (Breaking Bad)

 
 

Διακοσμητικά και μικροαντικείμενα

Δεν χρειάζεται το δώρο που θα προτιμήσετε να έχει καθημερινή χρηστική αξία ώστε να δείτε το πολυπόθητο χαμόγελο του ενθουσιασμού στο πρόσωπο στο οποίο απευθύνεται το δώρο. Ένα διακοσμητικό αντικείμενο ή κάτι συνδεδεμένο με κάποιο αγαπημένο θέμα του ατόμου για το οποίο προορίζεται, μπορεί να είναι αρκετό.

Να λοιπόν κάποια αντικείμενα που σίγουρα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν καθημερινά, αλλά κάποιο geek εκεί έξω, θα ήταν πολύ χαρούμενο να τα έχει στην κατοχή του.

 Batman Snuggie

11 GEEK δώρα για τα Χριστούγεννα κουβέρτα batman

Τσαγιέρα Tardis και σερβίτσιο καφέ Scrabble 

11 GEEK δώρα για τα Χριστούγεννα κουζινικά

Μαλακά γάντια Hulk (για να μπορείς να κάνεις πιο πιστή αναπαράσταση του “Hulk! Smash!”) και Spiderman

11 GEEK δώρα για τα Χριστούγεννα γάντια box

Έλα, τώρα μπορείς να πεις την αλήθεια σε εμένα… Τα μισά πράγματα τα θέλεις για την πάρτη σου.

Best of internet