Quantcast

Δείξε μου τι t-shirt φοράς, να σου πω ποιος είσαι

Καταναλωτικά στερεότυπα συμπυκνωμένα

Hard Candy

23 Νοεμβρίου 2013

Είναι εντελώς ρηχό να επιλέγεις τους ανθρώπους από την εμφάνιση τους, και πόσο μάλλον από τα ρούχα που φοράνε.

Η εμφάνιση όμως, και κατά κύριο λόγο τα t-shirts, επιτρέπουν σε αυτούς που τα φορούν, να κάνουν μια δήλωση σχετικά με τον εαυτό τους,  χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουν καν  το στόμα τους .

Για παράδειγμα, αν είστε σε ένα πάρτι και δείτε κάποιον που φοράει ένα μπλουζάκι με κουλτουρέ στάμπα , είναι πολύ πιθανό ότι δεν θα πιάσετε κουβέντα μαζί του αλλά, αντ’ αυτού, θα  κεντράρετε στην γκόμενα με low cut μπλουζάκι με το αβυσσαλέο ντεκολτέ (δεν θέλω να σας υποβαθμίσω αναγνωστάρες μου, αλλά αυτό θα κάνατε).

Κατά κάποιο τρόπο λοιπόν, μία στάμπα ή ένα συγκεκριμένου τύπου tshirt μπορεί να σας βοηθήσει ώστε να κάνετε focus στα άτομα με παρόμοια γούστα, χωρίς να χάνετε το χρόνο σας σε ανθρώπους που κατά πάσα πιθανότητα θα «μισούσείτε» στο τέλος της βραδιάς .

Για να καταλάβετε καλύτερα τα διαφορετικά είδη και τη σημασία τους, όσον αφορά την κουλτούρα των t-shirts , σας παρουσιάζεται μία αφίσα (σχεδιασμένη από την εταιρία ένδυσης Fiber), με όλα τα είδη t-shirt, καθώς και το ποιόν των  καταναλωτών τους.

Με ποιο λοιπόν t-shirt-στερεότυπο συμπίπτουν τα γούστα σας;

a1 a2 a3 a4 a5 a6 a7

Best of internet