Quantcast

Το Game of Thrones πάει Fun Park

Ο Ned Stark και όλο το προσωπικό, σας καλωσoρίζουν στο “Medieval Land Fun-Time World”

Hard Candy

22 Οκτωβρίου 2013

Κυρίες, δεσποινίδες και κύριοι! Το Luben σας παρουσιάζει τη νέα παρωδία του Game of Thrones με τίτλο “Medieval Land Fun-Time World”!

Εάν ξοδεύετε έστω λίγο παραπάνω χρόνο από ότι θα έπρεπε στο YouTube, σίγουρα έχετε πέσει πάνω στους Bad Lip Reading. Στα βίντεο τους, δανείζονται σκηνές από ταινίες, τηλεοπτικές σειρές ή ακόμα και πολιτικά debates, διαφοροποιώντας, με την χρήση της μεταγλώττισης, τα λεγόμενα των πρωταγωνιστών. Πιο απλά, θα μπορούσαμε να πούμε, ότι μέσα απο χωρίς νόημα διαλόγους (κάποιες φορές) και άκρως “ιδιαίτερες” φωνές, μετατρέπουν οτιδήποτε έχει σοβαρό περιεχόμενο, σε ξεκαρδιστικά αστείο.

Ούτε το Game of Thrones, λοιπόν, μπόρεσε να ξεφύγει της προσοχής τους. Το βίντεο αυτό, έχει μετατρέψει το πολυαγαπημένο μας τηλεοπτικό σόου, σε μία αμερικανική κωμωδία με τους χαρακτήρες του βρίσκονται σε ρόλους εργαζομένων σε ένα μεσαιωνικό θεματικό πάρκο, με επικεφαλής τον διευθυντή Eddie Stark. Για 6 σχεδόν λεπτά, αντί να παρακολουθείς ακόμα μία σκληρή μάχη για την κατάκτηση του Σιδηρούν Θρόνου, βλέπεις των αείμνηστο Ned Stark να προσπαθεί να οργανώσει και να θέσει σε λειτουργία το εν λόγω θεματικό πάρκο, ενώ του μένει μόνο μία εβδομάδα μέχρι τα εγκαίνια. Οι προοπτικές για την επιτυχία του πάρκου αναψυχής είναι πολλές, αλλά το χάος που επικρατεί στο ανθρώπινο δυναμικό, δεν φαίνεται να βοηθάει την κατάσταση  (κάποιοι είναι μεθυσμένοι, κάποιοι καταστρώνουν μηχανορραφίες, ενώ κάποιοι άλλοι απλώς είναι ηλίθιοι).

 
 

 
 

eddie

denise

jojo

terry

Έξτρα δόσεις χιούμορ, καταφέρνουν να δώσουν οι μικρές λεπτομέρειες που έχουν προστεθεί ψηφιακά (βλέπε μηχανή για νάτσος, πινακίδες, μεγάφωνο κλπ) και που σαφώς δεν υπάρχουν στο αρχικό show.

Δεν μπορούμε με σιγουριά να αποφασίσουμε εάν η απόδοση του Game of Thrones από τους Bad Lip Reading κάνει την ζωή στο Westeros να φαίνεται καλύτερη ή χειρότερη, αλλά σίγουρα την κάνει να φαίνεται άκρως κωμικοτραγική.

gptw

mgot

Best of internet