Quantcast

Ο Keanu Reeves είναι Αθάνατος

Ένα σάιτ που αποκαλύπτει μεγάλες αλήθειες

Ελευθέριος Γώγος

12 Ιουλίου 2013

Το Keanuisimmortal.com είναι η νέα ανακάλυψη του wild web. Ένα σάιτ που αποδεικνύει την αιωνιότητα του γνωστού ηθοποιού του Hollywood και τις προσωπικότητες που ενσάρκωσε στην πραγματική ζωή αιώνες πριν. Ακολουθούν οφθαλμοφανείς αποδείξεις που συλλέξαμε από αυτήν την αδιαμφισβήτητα έγκυρη σελίδα.
 
 

Η πρώτη απόδειξη ότι ο Keanu Reeves δεν μεγαλώνει

 
 

Γνώστες Ιστορικές Περσόνες  που είναι φτυστοί ο Keanu Reeves

Charlemagne (748-814)

 
 

Πέρα από την ομοιότητα στην εικόνα, Αυτό που προκαλεί περιέργεια και παραμένει αίνιγμα για τον τον βασιλιά Καρλομάγνο είναι ότι έστεψε τον γιο του, βασιλιά πριν πεθαίνει, ξέροντας μάλλον ότι θα «πεθάνει» σύντομα και ότι η «κηδεία» του πραγματοποιήθηκε κάτω από πολύ περίεργες συνθήκες.

 
 

Paul Mounet (1847-1922)

 
 

Εκτός ότι φαίνονται ολόιδιοι, υπάρχουν και στοιχειά που δείχνουν αναμφίβολα ότι ο Keanu Reeves και ο Paul Mounet είναι το ίδιο πρόσωπο. Ο Paul Mounet πέρα από επιτυχημένος γιατρός – κάτι που θα μπορούσε κάλλιστα να τον βοηθήσει στην ανακάλυψη φάρμακου υπέρ της αθανασίας – ήταν και γνωστός θεατρικός ηθοποιός πριν «πεθάνει» χωρίς να βρεθεί ποτέ το πτώμα του το 1922.

 
 

Το wikipedia δε λέει ποτέ ψέματα

 
 

Όταν δώρισε μεγάλο μέρος από τα χρήματα που εισέπραξε από την τριλογία του Matrix, δήλωσε ότι τα λεφτά είναι το τελευταίο πράμα που σκέφτεται μιας και με αυτά που έχει βγάλει τόσο καιρό, μπορεί να ζήσει για πολλούς αιώνες. Αν δεν πειστήκατε με την παραπάνω δήλωση ότι ο Keanu Reeves είναι πραγματικά αθάνατος τότε είστε πολύ αθώοι

 
 


 
 

Best of internet