Quantcast

Νιώστε γέροι: Το βίντεο του τρωκτικού με το δραματικό βλέμμα γίνεται 10 χρονών

Τη μια μέρα βλέπεις ένα αστείο βίντεο στο “κομπιούτερ”, την επόμενη έχεις ήδη γεράσει

President Creed

7 Ιουνίου 2017

Το 2017 είναι μια εξαιρετική χρονιά για πολύ κόσμο, μιας και βρίσκεται 10 χρόνια ακριβώς μετά από το 2007. Αυτό έχει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία, μιας και το 2007 είναι μια χρονιά η οποία φαντάζει να μην είναι τόσο μακριά από το σήμερα, κι όμως μια ολόκληρη δεκαετία έχει περάσει από τότε και μπορείς με μια τέτοια σκέψη, εύκολα και γρήγορα, να νιώσεις γέρος.

Συγκεκριμένα σαν σήμερα χτες 6 Ιουνίου, δέκα χρόνια πριν, όταν το ίντερνετ έμοιαζε κάπως έτσι, ανέβηκε στο youtube αυτό το πράγμα:

Η φάση έχει ως έξής:

“χα χα έλα στο κομπιούτερ να δεις αυτό το ποντίκι πως κοιτάζει έτσι χαχα”

>> δέκα χρόνια μετά < <

“Γέρασα”

ΝΑΙ, πριν από δέκα χρόνια ανέβηκε στα ίντερνετς το ντραμάτικ τσίπμανκ. Αυτό το video έγινε εντελώς viral και χρησιμοποιήθηκε πολύ ως reaction meme πριν καν χρησιμοποιηθεί ο όρος “meme”. To original κλιπ του τρωκτικού προέρχεται από ένα Γιαπωνέζικο τηλεοπτικό show, ενώ ο ήχος προέρχεται από την (ταινιάρα) Young Frankenstein.

Το Ντραματικ Τσιπμανκ έγινε 10 χρονώνε, αγαπητέ φίλε, και πλέον θα μπορούσε να είναι παιδάκι, να πηγαίνει σχολείο, να παίρνει λάθος αποφάσεις, να κάνει bullying στους συμμαθητές του ή ακόμα και να καπνίζει, μιας και δεν είμαστε και εντελώς σίγουροι τι κάνουν πλέον τα σημερινά δεκάχρονα.

 

Best of internet