Quantcast

Ανακοινώθηκε επίσημα η δεύτερη σεζόν του Mindhunter

H Μονάδα Συμπεριφορικών Επιστημών του FBI πρέπει να μιλήσει και με άλλους δολοφόνους

Χρήστος Πρόεδρος

1 Δεκεμβρίου 2017

Tα αναμενόμενα νέα ότι η σειρά Mindhunter πάει για δεύτερη σεζόν, ανακοινώθηκαν με τον πλέον ιντριγκαδόρικο και πωρωτικό τρόπο, αφού το νέτφλιξ δημοσίευσε σήμερα ένα μικρό teaser το οποίο κάνει λόγο για δεύτερη σεζόν με τη λεζάντα «Πρέπει να μιλήσουμε με περισσότερα υποκείμενα».

We need to talk to more subjects.

Posted by MINDHUNTER on Donnerstag, 30. November 2017

Ο εκτελεστικός παραγωγός, David Fincher δήλωσε στο Billdoard τον προηγούμενο μήνα ότι η δεύτερη σεζόν θα επικεντρωθεί στις παιδοκτονίες στην Ατλάντα, οι οποίες έγιναν μεταξύ 1979 και 1981. Επίσης λογικά θα αποκαλυφθεί και το μυστήριο του χαρακτήρα που εμφανιζόταν στην αρχή κάθε επεισοδίου της πρώτης σεζόν και ο οποίος  οποίου εικάζεται ότι είναι ο σίριαλ κίλερ Ντένις Ρέηντερ.

Όπως οι υποθέσεις τις δεύτερης σεζόν, έτσι και οι υποθέσεις της πρώτης σεζόν είναι βασισμένες σε πραγματικά περιστατικά. Μάλιστα οι συνεντεύξεις του FBI στον Έντ Κέμπερ υπάρχουν online και οι ομοιότητες με τη σειρά είναι ανατριχιαστικές:

Υποθέτουμε ότι η δεύτερη σεζόν θα αργήσει, αφού μόλις πριν από ένα μήνα προβλήθηκε η πρώτη σεζόν. Ωστόσο τα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια έχουν ήδη ξεκινήσει από τα τέλη του Οκτώβρη.

Best of internet