Quantcast

Το Future Man είναι μάλλον η τέλεια κωμική sci-fi σειρά για τα κρύα βράδια του χειμώνα

Με παραγωγό τον Σεθ Ρόγκεν περιμένουμε σίγουρα κάτι αρκετά καμένο

Χρήστος Πρόεδρος

15 Νοεμβρίου 2017

Το καινούριο πόνημα του Σεθ Ρόγκεν και του Έβαν Γκόλνμπεργκ είναι μια sci-fi κωμική σειρά δράσης που έκανε ήδη το ντεμπούτο της στο Hulu, αγαπητοί φίλοι, οπότε όλοι οι λάτρεις του χιούμορ του Ρόγκεν, όπως το έχουμε δει σε ταινίες όπως το This is the End, Superbad, Pineapple Express και Sausage Party έχετε ένα λόγο για είστε χαρούμενοι αλλά και άλλη μια σειρά να βάλετε στη λίστα σας για τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Στη νέα πρωτότυπη σειρά Future Man της Hulu, η τύχη της ανθρωπότητας βρίσκεται στα χέρια ενός επιστάτη που εργάζεται στην εταιρεία βιοτεχνολογίας Kronish Laboratory, η οποία αποκαλύπτεται ότι θα εξαπολύσει μια βιολογική καταστροφή. Κάπως έτσι το ταξίδι στο χρόνο είναι ο μόνος τρόπος για να σωθεί το μέλλον της ανθρωπότητας. To βαρύ φορτίο για να σώσει τα πάντα το επιφορτίζεται ο Τζος, ο οποίος είναι τη μέρα επιστάτης, το βράδυ καμμένος gamer σε ένα παιχνίδι shoot ’em up το οποίο αποδεικνύεται τελικά ότι είναι στην πραγματικότητα ένα μέσο για την στρατολόγηση ανθρώπων για την σωτηρία του κόσμου.

Η όλη σειρά φαίνεται να βρίθει αναφορών σε διάφορα στοιχεία που έχουμε δει σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας της δεκαετίας του 80 και όσον αφορά στο ταξίδι στο χρόνο, αλλά και στο μοτίβο αυτό που θέλει μια μεγάλη εταιρία να προκαλεί ως ύβρη μια μεγάλη καταστροφή (όπου Kronish Laboratory βάλε Hawkins National Laboratory). Παρ’ όλα αυτά φαίνεται διανθισμένο με χαρακτηριστικά που ίσως μας θυμίσουν Deadpool. Ας το ελπίσουμε. Η σεζόν θα αποτελείται από 14 επεισόδια, τα οποία θα είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα Hulu.

Best of internet