Quantcast

Το “Ρουκ Ζουκ” σχεδιάζει να νεκραναστήσει ο ΑΝΤ1, με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια

Καλά όλα αυτά, αλλά τι θα γίνει με τον τρίτο κύκλο Κωνσταντίνου και Ελένης

LUBEN CREW

3 Μαΐου 2017

Τις ένδοξες εποχές του ΠΑΣΟΚ της αφθονίας και της ευημερίας νοσταλγείτε, όχι μόνο εσείς, αγαπητοί φίλοι, αλλά και οι υπεύθυνοι προγράμματος των τηλεοπτικών καναλιών. Στη λογική της αναβίωσης παλιών κόνσεπτ και προσώπων, (την οποία μέχρι τώρα έχει ακολουθήσει το κανάλι Epsilon με πολύ ανατριχιαστικά αποτελέσματα), ο ΑΝΤ1 άρχισε να σκαλίζει το χρονοντούλαπο της ιστορίας για να βρει κάποιο παλιό κόνσεπτ και να το πλασάρει πιθανώς ως βίντατζ εν έτει 2017.

 

Συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε εδώ, φαίνεται ότι σχεδιάζεται από τον ΑΝΤ1 η αναβίωση του διάσημου τηλεπαιχνιδιού των 90s, ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ. Το Ρουκ Ζουκ ήταν ένα τηλεπαιχνίδι που παρουσίαζε η Μαίρη Μηλιαρέση στο MEGA από το 1994 μέχρι και το 1997 και για όσους δεν το είχατε προλάβει, έμοιαζε κατά κάποιο τρόπο με το “ταμπού”.

AN ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΑ 90s

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tv-24, δεν είναι ακόμα γνωστό πότε θα βγει στον αέρα η εκπομπή, ίσως μέσα στο Μάιο, ίσως από φθινόπωρο. Σύμφωνα με τις πρώτες συγκεχυμένες αποσπασματικές και μάλλον εξαιρετικά αναξιόπιστες πληροφορίες επί του θέματος, τη θέση της Μαίρης Μηλιαρέση θα την πάρει η Ζέτα Μακρυπούλια.

 

Ας κάνουν ό,τι νομίζουν αρκεί να μην πειράξουν τις επαναλήψεις του Κωνσταντίνου και Ελένης. Κατά τ’ άλλα το Ρουκ Ζουκ ήταν συμπαθητική εκπομπή, κυρίως λόγω της περιρρέουσας ναηντίλας.

Best of internet