Quantcast
TV

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Οι 12 ανθυποσελέμπριτιζ που θα εμφανιστούν στο επερχόμενο Survivor του ΣΚΑΪ

Φαβορί και αουτσάιντερ για το reality show που επανέρχεται στην ελληνική τηλεόραση, κόντρα στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε

LUBEN CREW

28 Ιανουαρίου 2017

Το ΣΚΑΪ στα πλαίσια του πραγματισμού και, ενώ στους δρόμους της χώρας μας παίζεται καθημερινώς και αδιαλείπτως το πραγματικό Survivor τα τελευταία χρόνια, αποφάσισε να μαζέψει κάποιους ανθυποσελέμπριτιζ και να φτιάξει ένα πολύ πρωτότυπο show, αν ζούσαμε στο 2001.

img-4241-1484928049

Ανθυποσελέμπριτι και ο παρουσιαστής, Σάκης Τανιμανίδης

Όπως όλοι δε θυμόμαστε, τις όμορφες εποχές προ κρίσης που τα λεφτά για παραγωγές έρρεαν από τα θαλλασοδάνεια, το MEGA είχε παίξει 3 Survivors με τα γνωστά αποτελέσματα για το κανάλι.

To ΣΚΑΪ επαναφέρει, λοιπό, το show, αλλά, αυτή τη φορά, δεν έχει μαζέψει κάποιους που πριν το show δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους και μετά το show δεν θα θελε να τους ξέρει. Αυτή τη φορά οι παίχτες που θα συμμετάσχουν στο παιχνίδι επιβίωσης θα είναι 12 καυτά ονόματα εγχώριων celebrities και 12 κοινοί θνητοί. Εδώ και η σχετική ανακοίνωση.

Το σέτινγκ του παιχνιδιού θα είναι ένα εγκαταλελειμμένο νησί στον Άγιο Δομίνικο στην Καραϊβική. Το σενάριο του παιχνιδιού θέλει τους παίχτες με τα αυστηρώς απαραίτητα ρούχα και τρόφιμα για να αντέξουν κάποιες εβδομάδες στα εξωτικά μέρη όπου πάτησε το πόδι του ο Τζακ ο Σπάροου.

santodominico-versustravel11_1

Από τη μεριά μας, θα επιχειρήσουμε να αποκρυπτογραφήσουμε για εσάς έναν-έναν τους 12 διάσημους πρωταγωνιστές και, ωσάν άλλοι Τσιλιγγίρηδες, να δώσουμε προβλέψεις για το πόσο καλά θα τα παν στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Έλληνες celebrities του «Survivor» είναι οι ακόλουθοι και παρουσιάζονται καταλλήλως.

Από άντρες και με αλφαβητική σειρά:

Ο ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος

eixa-paraisthiseis-apo-ta-narkwtika-sta-gurismata_1.w_l

Ο thug_life ηθοποιός που κάνει καριέρα ανθυπο-γκεστ σταρ στα Χόλιγουντς, έχει δηλώσει ότι έκοψε τα ντρόγκια γιατί “έπαψε να περνάει καλά μαζί τους”. Εμείς σεβόμαστε τύπους που λένε τόσο ζόρικες ατάκες, θα ψάξει να βρει τα πατήματά του στον ενάρετο βίο, οπότε θα χρειαστεί το χρόνο του για να βρει το ρυθμό του στα τερέν του Αγίου Δομίνικου.

VASILOPOULOS2

Ο ράπερ ΒΟ

bo_rapper590b

Ο ράπερ BO είναι ο τυπάς που έκανε διάσημο το Stan, όπως ενημερωθήκαμε από το Google. Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι, λέει ο θυμόσοφος λαός, και ο Bo, με τη νησιώτικη αλητεία του φίλου του του Stan για φυλαχτό, αποκτά ένα σχετικό προβάδισμα με τα έξτρα μάνα από το Στράτο. Το ερώτημα είναι πώς θα τα πάει με τις προμήθειες, καθότι έχει και έναν α όγκο να συντηρήσει με τη δέουσα πρωτεΐνα.

Ο πολίστας Κώστας Κοκκινάκης

pegasus_LARGE_t_1041_10902284

Δίμετρο γεροδεμένο παλικάρι, αλλά του λείπουν τα skills των δημοσίων σχέσεων, καθότι δεν ανήκει (ακόμα) στο λαμπρό κόσμο της showbiz, δεν ξέρει τους κανόνες της και, ενώ το σώμα του μπορεί να ανταπεξέλθει στις ενδεχόμενες κακουχίες, η προσαρμογή στο σταριλίκι μπορεί και να κοστίσει. Σαν vazeluben, πάντως, είναι το πουλέν μας.

Ο Λάμπρος ο Χούτος

choutos3-enfusion-reality

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που φήμες λένε ότι πήγε στο εξωτικοί νησί μαζί με τον πατέρα του για να ελέγξουν μαζί τον αγωνιστικό χώρο, δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Η συνύπαρξη με το Νίκο τον Αλέφαντο τον έκανε σκληρό, το πέρασμα από την Ιταλία ακόμα σκληρότερο για να καταλήξει σήμερα να διαπρέπει στο MMA. Αδιαμφισβήτητο φαβορί, εκτός κι αν πεταχτεί από κάπου ο Αλέφαντος και τον κάνει αλλαγή στο 52′.

143612

Ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης

ImageHandler (10)

Το Γιώργο Χρανιώτη πιθανά θα τον θυμάστε ως αρχιτέκτονα αγαπητικό της Ελένης Βλαχάκη που τελικά τα φτιάχνει με την αγαπητικιά του Κωνσταντίνου Κατακουζηνού. Ο Γιώργος Χρανιώτης, έχοντας κερδίσει, πλέον, τους δαίμονές του και με ικανή προϋπηρεσία σε επικίνδυνες αποστολές κατεβαίνει Άγιο Δομίνικο με σημαντικές περγαμηνές, φαντάζοντας ικανός να διεκδικήσει τον τίτλο ως υποτιμημένο outsider.

Καταγραφή

Ο Σπαλιάρας

spaliaras-apanta-diathetw-to-swma-mou-gia-lithobolismo.w_hr

Τι να πει κανείς για τον Mr. 4000, τον Πέτρο Τατσόπουλο της ελληνικής showbiz, τον ακούραστο σταχανοβίτη εργάτη του έρωτα, Γιάννη Σπαλιάρα; Μόνο που οι πίστες του Survivor δεν είναι αθώα κοράσια να λυγίσουν αμαχητί μπρος στη γοητεία του απόλυτου Έλληνος εραστή. Και αν τις αντιμετωπίσει έτσι υπεροπτικά, θα έχει θέμα.

ImageHandler (13)

Όσο για τις γυναίκες που θα λάβουν μέρος, είναι με αλφαβητική σειρά:

Η αθλητικογράφος του ΣΚΑΪ, Ευρυδίκη Βαλαβάνη

sdnate

Αν δεν τιμήσεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει, λένε, και, έτσι, δε θα μπορούσε να λείπει από το show κι ένα παιδί του σταθμού, η Ευριδίκη Βαλαβάνη. Γυμνασμένη, με εμπειρία από surf, όπως είδαμε στο instagram της, δε θα είναι και η πιο εύκολη αντίπαλος για οποιονδήποτε επίδοξο διεκδικητή του τίτλου του Survivor.

evridiki-valavani-500

Η αθλήτρια του Muay-Thai Μαριάννα Καλλέργη

f1-X

Τη Μαριάννα τη γνωρίσαμε στα πλαίσια του “Dancing On Ice”, αλλά οι πιο μερακλήδες την ξέρουν από τα ring και το Muay-Thai. Μπορεί να μη σου γεμίζει το μάτι ως celebrity και λογικό, αλλά ξανασκέψου το σοβαρά αν είσαι τόσο σίγουρος/η ότι θα ποντάρεις εναντίον της. Οι περγαμηνές από το Muay-Thai δεν είναι και λίγες.

547182

Η Μαρία η Κορινθίου

9995_MARIA_KORINTHIOY_2942015

Η συμβία του Αεκτζή Γιάννη Αϊβάζη είναι μια safe επιλογή για το φιλοθεάμον κοινό reality shows τύπου “Survivor”. Είτε ως δυναμική μάνα έτοιμη να μασήσει ατσάλι για να επιβιώσει στην Καραϊβική, είτε ως celebrity που παλεύει να ανακτήσει τη χαμένη της δόξα στη σφαίρα της showbiz, η Μαρία Κορινθίου θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της.

giannis-aivazis-maria-korinthiou-synenteuksi-kool-2-570

Η ηθοποιός (και κόρη του Λευτέρη Πανταζή) Κόνι Μεταξά

pantazis-kwnstantina-

Η κόρη του πάνθηρα Λευτέρη Πανταζή δηλώνει ηθοποιός, αλλά, αφού με ένα πολύ πρόχειρο google search δε βρήκαμε παρά μόνο μπόλικα άρθρα τύπου ΣΠΟΡ FM για τα κάλλη της, αυτή θα είναι η πρώτη της σοβαρή εμφάνιση στη μικρή οθόνη. Φαντάζει αδύναμος κρίκος, ευκαιρία να δοκιμάσει τα showbiz skills της στον Άγιο Δομίνικο. Και να θυμάστε πως οι αντίπαλοι που παίζουν χωρίς το άγχος της επιτυχίας είναι οι πιο επίφοβοι να προκαλέσουν ζημιές.

konniemetaxa

Η Λάουρα η Νάργες

laoura1.medium (1)

Η Ελληνογερμανίδα ραδιοφωνική παραγωγός καλείται να αξιοποιήσει τις γνώσεις της από το Men’s Health, στο οποίο και αρθρογραφεί, για να επιβιώσει στα πειρατικά λημέρια της Καραϊβικής. Είμαστε σίγουροι ότι ο σύντροφός της πρωταθλητής του τάε κβο ντο, Μιχάλης Μουρούτσος θα της έχει δώσει όλες τις κατάλληλες συμβουλές για τις δύσκολες ώρες στον Άγιο Δομίνικο. Muay-Thai δεν κατέχει, αλλά δεν την ξεγράφεις και εύκολα.

laoura1.medium

Η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου

Να πούμε την αμαρτία μας την αοιδό τοιαύτη μόνο σαν όνομα την είχαμε ακουστά, οπότε δε μπορούμε να εκφέρουμε εύκολα άποψη. Είναι σαν κάτι ομάδες από το Καζακστάν ή το Αζερμπαϊτζάν ή πρωτοεμφανιζόμενες σε κύπελλα Ευρώπης από μεγάλες ποδοσφαιρομάνες που το τμήμα scouting σου δεν είχε πιάσει στα ραντάρ και δεν μπορείς να πεις εύκολα τι καπνό φουμάρουν. Καλή επιτυχία, Ειρήνη Παπαδοπούλου. ΑΕΛ, τρακτέρ και love is in the air.

piladakis-papadopoulou

Best of internet