Quantcast

Ώπα ρε, το HBO έκοψε ξαφνικά το Westworld

Την ώρα που οι δημιουργοί της σειράς ζητούσαν μόλις μία ακόμα σεζόν για να ολοκληρώσουν την ιστορία

THE NERDSTREAM

7 Νοεμβρίου 2022

Παιδιά, αυτά είναι καλό να μη γίνονται. Λίγο καιρό μετά την 4η σεζόν του Westworld, κι ενώ ο κόσμος την χαιρέτισε ως σημαντική βελτίωση σε σχέση με την 3η, το HBO αποφάσισε ξαφνικά να κόψει την σειρά. Και το χειρότερο ξέρετε ποιο είναι; Ότι οι δημιουργοί της, δηλαδή ο Jonathan Nolan και η Lisa Joy, ήθελαν μόλις μία ακόμα για να την ολοκληρώσουν.

Οκ, εμείς δεν είμαστε fans της σειράς από τον 2ο κύκλο κι έπειτα, αλλά είναι κρίμα να κόβεται κάτι τόσο μεγάλο και φιλόδοξο από την αμερικάνικη τηλεόραση, ειδικά όταν ήταν και τόσο κοντά στο τέλος του. Θυμίζουμε ότι πίσω στις αρχές του το Westworld θεωρούταν πως θα αποτελέσει το επόμενο μεγάλο φαινόμενο του HBO μετά το Game of Thrones.

Και, αν μη τι άλλο, μιλάμε για μια σειρά που χάρισε στο τηλεοπτικό δίκτυο 54 υποψηφιότητες Emmy συνολικά, νούμερο καθόλου μα καθόλου ευκαταφρόνητο. Για την ιστορία, πάντως, ο 4ος κύκλος δεν τέλειωσε με cliffhanger αλλά με ένα φινάλε που υπό συνθήκες θα μπορούσε να θεωρηθεί τέλος της σειράς γενικά. Σε κάθε περίπτωση, κρίμα και Press F to Pay Respects.

Best of internet