Quantcast

Έχουμε trailer για Stranger Things 4, η σειρά δείχνει να έπαθε Game of Thrones αλλά με την καλή έννοια

A WAR IS COMING

THE NERDSTREAM

13 Απριλίου 2022

Κι όμως, έχουν περάσει ήδη 3 χρόνια από όταν είδαμε τον τρίτο κύκλο του Stranger Things, φίλες και φίλοι. Θα μας πείτε ότι μεσολάβησε μια πανδημία. Θα σας πούμε οκ. Ήδη γνωρίζαμε πάντως πως ο τέταρτος κύκλος του Stranger Things θα κυκλοφορήσει μέσα το 2022 και θα χωριστεί σε δύο μέρη: το Vol.1 θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Μαΐου και το δεύτερο την 1η Ιουλίου. Πέρα από κάποια μικρά teasers, όμως, δεν είχαμε δει ακόμα υλικό της σειράς. Μέχρι σήμερα.

Το Netflix λοιπόν μας έδωσε το πρώτο φουλ κομπλέ trailer της τέταρτης σεζόν και τα πράγματα δείχνουν να παίρνουν μια μεγάλη τροπή προς το ΕΠΙΚΟ. Για την ακρίβεια, βλέπουμε το Hawkins να ετοιμάζεται για έναν μεγάλο πόλεμο με το Upside Down σχεδόν σα να πρόκειται για τελική αναμέτρηση με τους White Walkers στο φινάλε του Game of Thrones. Ελπίζουμε βέβαια εδώ τα πράγματα να πάνε καλύτερα, κι η αλήθεια είναι ότι το trailer μοιάζει αληθινά ψηστικό μετά από αρκετό καιρό:

Βέβαια, συνεχίζοντας τον παραλληλισμό με το Game of Thrones σε έναν λιγότερο αισιόδοξο τόνο, θυμίζουμε ότι οι δημιουργοί της σειράς, οι αδερφοί Duffers, έχουν ήδη αναγγείλει πως μετά το τέλος της 5ης σεζόν θα συνεχίσουν να γράφουν ιστορίες στον κόσμο του Stranger Things, οπότε ετοιμαστείτε για prequels, sequels και κάθε είδους spinoffs.

Best of internet