Quantcast

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer Obi-Wan Kenobi και μας τα ‘σκασαν τα Star Wars feelings

DADDY-JESUS IS HOME

THE NERDSTREAM

10 Μαρτίου 2022

Πολλές φορές έχουμε μιλήσει κριτικά απέναντι στην τάση για ξεζούμισμα της Star Wars νοσταλγίας, αλλά υπάρχουν στιγμές που ούτε καν εμείς δε μπορούμε να αντισταθούμε. Ας πούμε, όταν βλέπεις Ewan McGregor και από πίσω παίζει το Duel of Fates, πώς είναι δυνατόν να μην συγκινηθείς γαμώτο; Έτσι ακριβώς νιώσαμε βλέποντας το πρώτο trailer για το Obi-Wan Kenobi με τον αιώνιο daddy-Jesus μας, την επερχόμενη σειρά Star Wars που έρχεται στο Disney Plus.

Μπορεί η νέα τριλογία Star Wars να κατέληξε σε ψιλο-ναυάγιο, αλλά το franchise μας έχει αποζημιώσει τηλεοπτικά σε αρκετά μεγάλο βαθμό με τα The Mandalorian και The Book of Bobba Fett, ενώ μέσα στη χρονιά περιμένουμε και τα spinoffs Andor και Ahsoka. Στο μεταξύ όμως τα μεγάλα όπλα έρχονται με τον Obi-Wan, αφού έχουμε την επιστροφή του McGregor στον ρόλο 17 χρόνια μετά το Revenge of the Sith. Και ναι, θα έχουμε και Hayden Christiansen ως Darth Vader.

Τσεκάρετε παρακάτω το ζουμερότατο trailer που δεν έχει καθόλου Hello There αλλά έχει αρκετό John Williams. Για τα υπόλοιπα, ραντεβού 25 Μαΐου.

Best of internet