Quantcast

Έσκασε το επίσημο trailer για το Hawkeye, η Marvel συνεχίζει ακάθεκτη τις τηλεοπτικές σειρές

Θα τα καταφέρει solo το παλτό των Avengers; Μακάρι

THE NERDSTREAM

14 Σεπτεμβρίου 2021

Μπορεί η Marvel κι η Disney να κάνουν τα δειλά τους βήματα επιστροφής στη μεγάλη οθόνη με το Black Widow του καλοκαιριού και το Shang-Chi του φθινοπώρου (με Eternals και Spider-Man να ακολουθούν), αλλά στο μεταξύ το Marvel Cinematic Universe συνεχίζει ακάθεκτο στη μικρή οθόνη και το Disney+, το οποίο εδώ που τα λέμε πήρε αμπάριζα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο της πανδημίας.

Μετά τα διαδοχικά WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier, Loki και What If…? λοιπόν τώρα έρχεται σιγά σιγά κι η ώρα του Hawkeye, ενός ήρωα που ήταν λίγο παλτό στις ταινίες του MCU αλλά έχει κάμποσα ενδιαφέροντα storylines στα κόμιξ, να αποδείξει την solo αξία του στην ομώνυμη σειρά με τον Jeremy Renner, η οποία θα έχει ως συμπρωταγωνίστρια την Hailee Steinfeld που ετοιμάζεται για το δικό της υπερηρωικό ντεμπούτο.

Γενικά, η φάση μυρίζει παράδοση σκυτάλης α λα Black Widow. Δεν παραπονιόμαστε, απλά σημειώνουμε. Στο μεταξύ, χτες κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer. Μέχρι τις 24 Νοεμβρίου που σκάει η σειρά λοιπόν, τσεκάρετε:

Best of internet