Quantcast

Αυτό είναι το φουλ κομπλέ trailer για το reunion των Friends, λυσσάξτε ελεύθερα

Μόνο μην περιμένετε κανονικό επεισόδιο, γιατί δεν θα είναι τέτοιο

THE NERDSTREAM

20 Μαΐου 2021

Έφτασε η ώρα, φίλες και φίλοι. Μετά από τουλάχιστον 25 χρόνια συνεχών επαναλήψεων τα σαββατοκύριακα στο Star και πλέον όποτε θέλετε εσείς στο Netflix, τα Friends είναι έτοιμα να επιστρέψουν για μία και μοναδική βραδιά στη ζωή μας με τη μορφή ενός special reunion επεισοδίου.

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, η ιστορία έχει ως εξής. Τα Friends σύντομα θα μεταφερθούν στη νέα streaming πλατφόρμα του HBO, το οποίο δεν έχασε την ευκαιρία να προωθήσει το νέο προϊόν του (που του κόστισε για 425 εκατομμύρια δολάρια) κι έτσι κανόνισε ένα ωραιότατο reunion. Τελικά αποφασίστηκε να φτιαχτεί ένα “unscripted reunion special”, δηλαδή όχι ένα νέο επεισόδιο αλλά μια τηλεοπτική εκπομπή, ουσιαστικά, όπου οι πρωταγωνιστές της σειράς, όπως και οι δημιουργοί David Crane και Marta Kaufman, θα ανταλλάσσουν αναμνήσεις.

Το special έχει τον τίτλο Friends: The Reunion, ή εναλλακτικά The One Where They Get Back Together, και κάνει πρεμιέρα στο HBO Max στις 27 Μαΐου. Χτες λοιπόν κυκλοφόρησε το ολοκληρωμένο trailer για το reunion και δεν μπορούμε να αποφασίσουμε αν κυριαρχεί η νοσταλγία ή το κριντζ. Δείτε κι εσείς να κρίνετε μόνοι σας και τα ξαναλέμε σε μια βδομάδα:

Best of internet