Quantcast

Δική του σειρά αποκτά επιτέλους ο Craig Robinson, αιώνιος Darryl Philbin και Pontiac Bandit της καρδιάς μας

Και μάλιστα από τον Dan Goor, συν-δημιουργό του Brooklyn Nine-Nine και συν-σεναριογράφο του Parks and Recreation

THE NERDSTREAM

18 Φεβρουαρίου 2021

Πάνω από που το Brooklyn Nine-Nine μας στεναχώρησε ανακοινώνοντας το πρόωρο τέλος της σειράς, έρχεται μια είδηση για νέα sitcom σειρά από έναν εκ των δημιουργών του κι έναν εκ των πρωταγωνιστών του να μας φτιάξει ξανά το κέφι.

Για την ακρίβεια, ο Dan Goor, συν-δημιουργός του Brooklyn Nine-Nine και συν-σεναριογράφος του Parks and Recreation, φτιάχνει μια νέα κωμική σειρά με τον Craig Robinson, Darryl Philbin και Pontiac Bandit της καρδιάς μας, για λογαριασμό του Peacock, δηλαδή της streaming πλατφόρμας του NBC.

Ξέρουμε ότι αγαπάτε τον Robinson, παλαίμαχο των ταινιών Seth Rogen και λατρεμένο για τις guest εμφανίσεις σε Friends ή Arrested Development, οπότε σίγουρα χαίρεστε κι εσείς που τον βλέπετε να αποκτά επιτέλους την δική του σειρά μετά από τόσα χρόνια που υπηρετεί την κωμωδία.

Η σειρά μέχρι τώρα είχε το working title Killing It και το θέμα της είναι ο μάταιος αγώνας του κεντρικού χαρακτήρα για την επίτευξη του αμερικάνικου ονείρου σε συνθήκες ύστερου καπιταλισμού. Ό,τι πρέπει δηλαδή. Προς το παρόν έχει ανακοινωθεί μια σεζόν 10 επεισοδίων. Την περιμένουμε με χαρά.

Best of internet