Quantcast

The Nevers: Αυτό είναι το πρώτο trailer για τη νέα σειρά του Joss Whedon απ’ την οποία αποχώρησε ήδη

Οκ, καλά πήγε αυτό

THE NERDSTREAM

5 Φεβρουαρίου 2021

Υπήρχαν αμέτρητοι λόγοι να αγαπάμε τον Joss Whedon όλοι όσοι μεγαλώσαμε ως nerds μέσα στα 90s και τα 00s. Δηλαδή, μιλάμε για τον άνθρωπο που μας έδωσε Buffy, Angel και Firefly μέσα σε μια πενταετία, γράφοντας επίσης ένα από τα αγαπημένα μας κόμιξ X-Men και γυρίζοντας το πρώτο Avengers. Δηλαδή, οκ, αυτό.

Παρόλα αυτά, τα τελευταία χρόνια μας έχει απογοητεύσει αρκετά το γεγονός ότι οι δημιουργίες του είναι όλο και λιγότερο ικανοποιητικές (βλέπε Age of Ultron και Justice Leage) και κυρίως ότι βγήκαν στην επιφάνεια μια σειρά από καταγγελίες για κακοποιητική συμπεριφορά εκ μέρους του στα γυρίσματα εδώ και πολλά χρόνια.

Σε κάθε περίπτωση, όταν μάθαμε ότι ετοιμάζει μια καινούρια σειρά στο HBO ήταν δύσκολο να μας κινήσει την περιέργεια η είδηση, ακόμα κι αν ήμασταν ξενερωμένοι μαζί του. Το The Nevers λοιπόν είναι μια νέα steampunk sci-fi σειρά στη βικτωριανή εποχή που έρχεται στο HBO Max τον Απρίλιο, με τον Whedon βέβαια να έχει αποχωρήσει ήδη από την παραγωγή πίσω στο Νοέμβριο λόγω υπερεξάντλησης.

Δεν ξέρουμε λοιπόν τι είδους μέλλον θα έχει μια σειρά που ο δημιουργός της την έκανε πριν καν την πρεμιέρα, αλλά εδώ μπορείτε να τσεκάρετε το πρώτο trailer:

Best of internet