Quantcast

Έρχεται μάλλον animated σειρά Game of Thrones στο HBO, κάποιοι ξεθάρρεψαν υπερβολικά απ’ ό,τι φαίνεται

Η φήμη έσκασε μόλις λίγες μέρες μετά την είδηση για την επερχόμενη σειρά Tales of Dunk and Egg

THE NERDSTREAM

28 Ιανουαρίου 2021

Πριν από ενάμιση χρόνο περίπου, όταν ολοκληρωνόταν το Game of Thrones μπροστά στα έκπληκτα (με την κακή έννοια) μάτια μας, το τελευταίο που θέλαμε να ακούσουμε ήταν το ενδεχόμενο συνέχειας του franchise με 243 διαφορετικά spin-offs. Όχι ότι δεν ήμασταν σίγουροι ότι θα συνέβαινε σταδιακά, αλλά ήταν too soon.

Απ’ ό,τι φαίνεται όμως το HBO θεώρησε πως έχει περάσει αρκετός καιρός, θρηνήσαμε αρκετά, οι πληγές μας έχουν επουλωθεί, κι έτσι είμαστε έτοιμοι να μπουκώσουμε ξανά GoT. Καθώς λοιπόν περιμένουμε το prequel House of the Dragon κι ενώ πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε η είδηση για το spinoff Tales of Dunk and Egg. Και τώρα, μαθαίνουμε για άλλον ένα τίτλο.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, μαθαίνουμε ότι το HBO Max ετοιμάζει μια adult animated σειρά που θα τοποθετείται μέσα στον κόσμο του A Song of Ice and Fire του George R.R. Martin. Βέβαια, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι συνομιλίες είναι ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο οπότε τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο προς το παρόν. Σε κάθε περίπτωση, θα σας κρατάμε ενήμερους.

Best of internet