Quantcast

Έκλεισε, έρχεται ταινία Peaky Blinders μετά την έκτη και τελευταία σεζόν

Από αλλού περιμέναμε six seasons and a movie, από αλλού ήρθε

THE NERDSTREAM

22 Ιανουαρίου 2021

Μόλις λίγες μέρες έχουν περάσει από την ανακοίνωση του Steven Knight, δημιουργού του Peaky Blinders, του τηλεοπτικού Taboo αλλά και του κινηματογραφικού Locke, ότι η σειρά θα ολοκληρωθεί με την επερχόμενη 6η σεζόν (παρόλο που ο ίδιος στο παρελθόν είχε δηλώσει πως η σειρά θα έχει συνολικά 7 σεζόν και θα φτάνει έως την αρχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου).

Τώρα, ο ίδιος μιλάει ξανά και επιβεβαιώνει στο Deadline πως το φινάλε των Peaky Blinders θα έρθει με τη μορφή ταινίας. Σημειώνοντας (αλλά χωρίς να διευκρινίζει) πως ο covid άλλαξε τα πλάνα της παραγωγής, μας λέει πως αυτό ήταν εξαρχής το σχέδιο για την ολοκλήρωση της ιστορίας. Αυτό είναι καλό φυσικά, αφού οι σειρές που ακολουθούν ένα σχέδιο καθορισμένο εξαρχής τείνουν να κλείνουν ικανοποιητικότερα.

Να σημειώσουμε πάντως πως η καριέρα του Knight, πέρα από την μεγάλη του τηλεοπτική παρουσία (που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την συν-δημιουργία του Who Wants to Be a Millionaire?, τρου στόρι), περιλαμβάνει και μπόλικο σινεμά, αφού έχει γράψει κάμποσα σενάρια (όπως των Dirty Pretty Things και Eastern Promises) κι έχει γυρίσει ταινίες σαν το προαναφερθέν Locke, το Hummingbird και το Serenity. (οκ το τελευταίο σκατά).

Ακόμα δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες οπότε περιμένουμε για νεότερα, αλλά ευχόμαστε ένα six seasons and the movie και στο Community επ’ ευκαιρία.

 

Best of internet