Quantcast

Το Lupin πάει καρφί για να γίνει η δεύτερη πιο πετυχημένη original σειρά ολόκληρου του Netflix

Την ώρα που η πλατφόρμα έσπασε επισήμως το φράγμα των 200 εκ. συνδρομητών

THE NERDSTREAM

22 Ιανουαρίου 2021

Κακά τα ψέματα, το Netflix ήταν ένα από τα λίγα πράγματα για τα οποία μπορεί να καυχιέται το 2020 ότι πήγαν καλύτερα. Η χρονιά για την streaming πλατφόρμα έκλεισε πολύ δυνατά με το υπερ-χιτ The Queen’s Gambit, το μελλοντικά οσκαρικό Mank και λίγο πριν την εκπνοή το αρχοντικό Bridgerton.

Κι ενώ το 2021 άνοιξε με τον εγγυημένο πάταγο του νέου κύκλου Cobra Kai, η πρώτη μεγάλη επιτυχία της πλατφόρμας για τη νέα χρονιά ήρθε απροσδόκητα από τη Γαλλία. Μιλάμε βέβαια για το Lupin, που προκάλεσε πανζουρλισμό σχεδόν ταυτόχρονα με το γεγονός ότι το Netflix ξεπέρασε το φράγμα των 200 εκ. συνδρομητών.

Για να είμαστε πιο ακριβείς, τα projections του Netflix, βάσει των οποίων δημοσιοποιεί ενίοτε τα στοιχεία τηλεθέασης των σειρών του, λένε ότι το Lupin αναμένεται να φτάσει τα 70 εκατομμύρια views στον πρώτο του μήνα, γεγονός που το τοποθετεί στο δεύτερο καλύτερο άνοιγμα original σειράς του Netflix μετά το The Witcher (72 εκ.), ενώ ακολουθούν η 4η σεζόν La Casa de Papel (65 εκ.), και τα Tiger King με την 3η σεζόν Stranger Things (64 εκ.).

Βέβαια, επειδή το Netflix παίζει με διάφορες μπινιές ώστε να χειριστεί τέτοιες ανακοινώσεις με όρους μάρκετινγκ κι όχι διαφάνειας, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι η τηλεθέαση της πλατφόρμας μετριέται ανάλογα με το πόσοι από τους συνδρομητές του έχουν δει τουλάχιστον 2 λεπτά από μία σειρά. Περίπου δηλαδή όσο χρειάζεται μέχρι να σε πάρει ο ύπνος στα περισσότερα.

 

Best of internet