Quantcast

Έρχεται τρίτη σεζόν Master of None, υπάρχει ακόμα ελπίδα για το Netflix

Δεν θα πούμε ψέματα, μας έλειψε ο Aziz Ansari

THE NERDSTREAM

8 Ιανουαρίου 2021

ΟΚ, τελευταία έχουμε κράξει αρκετά Netflix, είναι αλήθεια. Αλλά δεν φταίμε εμείς, αυτό κόβει αβέρτα σειρές που μας αρέσουν (Tuca & Bertie, GLOW, The Haunting, Mindhunter) για να φτιάχνει φόλες (κάτι Bridgerton και Emily in Paris και Away και τέτοια). Τουλάχιστον, μια στο τόσο παίρνει και μια σωστή απόφαση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, επιστρέφει στην streaming πλατφόρμα το Master of None, η σειρά του Aziz Ansari με τον Alan Yang (τσεκάρετε παρεμπιπτόντως το περσινό του Tiger Tail στο Netflix), η οποία ξεκίνησε πίσω στο 2015 για να γίνει ένα από τα πρώτα κυριλέ και ποιοτικά originals του Netflix. Δυστυχώς κάπως ξεχασμένο τα τελευταία χρόνια, αλλά σταθερά ένα από τα αγαπημένα μας για την περασμένη δεκαετία.

Η σειρά μπήκε σε pause με πρωτοβουλία του ίδιου του Ansari, πρωταγωνιστή του Parks and Recreation και stand-up κωμικού, πίσω στο 2017 ενώ η καταγγελία εναντίον του για sexual misconduct το 2018 τον ανάγκασε να αποτραβηχτεί από τη δημοσιότητα για ένα διάστημα κι έπειτα να επεξεργαστεί δημόσια το περιστατικό σε παραστάσεις του.

Τώρα, το σχετικό ρεπορτάζ μας λέει ότι η σειρά επιστρέφει με τρίτο κύκλο, ο οποίος θα διαδραματίζεται στο Λονδίνο (οι δύο προηγούμενοι ήταν σε Νέα Υόρκη και Ιταλία αν θυμάστε). Περιμένουμε ακόμα μια επίσημη επιβεβαίωση εκ μέρους του Ansari ή του Netflix, αλλά σε πρώτο χρόνο να σημειώσουμε ότι τα νέα μας φαίνονται ιδιαιτέρως ευχάριστα.

Best of internet