Quantcast

Ο David Fincher αποκαλύπτει πώς θα τέλειωνε το κομμένο πια Mindhunter, στρίβοντας το μαχαίρι στην πληγή

DAMN YE NETFLIX

THE NERDSTREAM

20 Νοεμβρίου 2020

Ούτε ένας μήνας δεν έχει περάσει απ’ όταν ανακοινώθηκε, εμμέσως πλην σαφώς, ότι το Netflix κόβει το Mindhunter του David Fincher. Τότε το γνωστοποίησε ο ίδιος ο σκηνοθέτης, λέγοντας χοντρικά πως για την πλατφόρμα η σειρά ήταν υπερβολικά ακριβή ως παραγωγή και δεν έφερνε αρκετή τηλεθέαση για να δικαιολογήσει το κόστος της. Με άλλα λόγια, άντε γαμήσου Netflix, άμα έχεις λεφτά για τις 234 μαλακίες που βγάζεις κάθε μήνα, έχεις λεφτά και για Mindhunter.

Τώρα, σε νέα του συνέντευξη, ο Fincher αποκαλύπτει πώς σκόπευε να ολοκληρώσει την ιστορία του Mindhunter. Σύμφωνα με τον ίδιο, η ιστορία θα έφτανε μέχρι τα 00s. Συγκεκριμένα, το τέλος της σειράς θα ήταν η σύλληψη του BTK Killer, κατά κόσμον Dennis Rader ο οποίος είχε σκοτώσει 10 ανθρώπους ανάμεσα στο 1974 και το 1991. Τελικά, ο Rader συνελήφθη το 2005, έχοντας αρχίσει να στέλνει ξανά γράμματα στους μπάτσους ένα χρόνο νωρίτερα.

Αν θυμάστε, ο BTK Killer είχε εισαχθεί στην πλοκή του Mindhunter ήδη από την πρώτη σεζόν, οπότε ο Fincher απ’ ό,τι φαίνεται είχε σχεδιάσει από την αρχή το προς τα πού θα πήγαινε η ιστορία, πράγμα που εκτιμούμε πάντοτε σε μια σειρά. Έτσι, το Mindhunter θα έκλεινε έναν κύκλο 30 χρόνων με την σύλληψη ενός από τους μεγαλύτερους serial killers της αμερικάνικης ιστορίας.

Τέλος, ο Fincher δηλώνει πως θα ήθελε να επισκεφτεί ξανά την ιστορία στο μέλλον, αλλά όλοι ξέρουμε ότι αυτά τα πράγματα δεν δουλεύουν έτσι. DAMN YE NETFLIX! Τουλάχιστον σε λίγες μέρες έχουμε Mank.

Best of internet