Quantcast

Ετοιμάζεται νέα σειρά Conan στο Netflix, μετά από ένα μπαράζ ακυρωμένων βαρβαρικών πρότζεκτ

Άααντε να δούμε

THE NERDSTREAM

5 Οκτωβρίου 2020

Λίγα κινηματογραφικά pop σύμβολα των 80s συνδυάζουν την pulpίλα και την επικότητα όσο ο Conan, τον οποίο υποδύθηκε φυσικά ο Arnold Schwarzenegger μια φορά το 1982 στην ταινία του John Milius κι άλλη μια φορά στο sequel του 1984. Κι ενώ είχαμε έναν κακό (ΚΑΚΟ) reboot το 2011 με τον Jason Momoa, τα τελευταία χρόνια ο Conan έμοιαζε κοντά να επιστρέψει στις οθόνες, είτε ως κινηματογραφικό πρότζεκτ είτε ως τηλεοπτική σειρά.

Αμφότερα όμως έφαγαν άκυρο, οπότε μείναμε πάλι στο μηδέν, παρόλο που κι ο ίδιος ο Arnie ακόμα δεν σταματούσε να δηλώνει την επιθυμία του να επιστρέψει στον ρόλο. Τώρα βέβαια μοιάζει να τρυπώνει μια νέα χαραμάδα φωτός που φέρνει ελπίδα ότι ο ήρωας του Robert E. Howard θα επιστρέψει επιτέλους στην οθόνη.

Αυτές τις μέρες λοιπόν το πάντα αξιόπιστο Deadline μας πληροφόρησε ότι το Netflix ετοιμάζει μια έπικ live-action σειρά Conan. Το νέο πρότζεκτ έρχεται μετά από μια συμφωνία ανάμεσα στην streaming πλατφόρμα και την Conan Properties International που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του franchise. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ακόμα αναζητείται σεναριογράφος και σκηνοθέτης για τη σειρά, οπότε αναμένουμε για περισσότερα νέα σύντομα.

Best of internet