Quantcast

Η Tatiana Maslany του Orphan Black μόλις έγινε η She-Hulk της Marvel

Και σύντομα θα έχει τη δική της σειράς στην streaming πλατφόρμα της Disney

THE NERDSTREAM

18 Σεπτεμβρίου 2020

Να μια σειρά Marvel που κινούταν έξω από το ραντάρ μας και ξαφνικά έγινε φουλ ενδιαφέρουσα. Η She-Hulk, ο τελευταίος μείζων χαρακτήρας που δημιούργησε ο μέγας Stan Lee, ετοιμάζεται να αποκτήσει δική της σειρά στην streaming πλατφόρμα της Disney και τα νεότερα από το μέτωπο είναι ιδιαιτέρως ευχάριστα.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Deadline, η εξαίρετη Tatiana Maslany του Orphan Black (και μ’ έναν πολύ καλό ρόλο στο προπέρσινο κινηματογραφικό Destroyer) συμφώνησε να γίνει η She-Hulk στη σειρά. Και παρότι η Marvel δεν έχει βγάλει επίσημη ανακοίνωση, η είδηση μοιάζει να επιβεβαιώνεται από διάφορες πηγές.

Επίσης, να σημειώσουμε ότι το σενάριο της σειράς θα γραφτεί από την Jessica Gao του Rick and Morty (έγραψε το Pickle Rick ffs) και του Silicon Valley, ενώ στη σκηνοθεσία θα βρίσκεται η Kat Coiro που έχει μεγάλη εμπειρία από sitcoms σαν το Brooklyn Nine-Nine και το Modern Family. Με άλλα λόγια, περιμένουμε κωμωδία – κι αυτό είναι καλό.

Κατά τ’ άλλα, η Marvel ετοιμάζεται για χοντρό τηλεοπτικό σπαμάρισμα με τα The Falcon and Winter Soldier, WandaVision και Loki να έρχονται στο Disney+ μέσα στο 2021.

Best of internet