Quantcast

The Mandalorian: Το trailer της δεύτερης σεζόν είναι από τα πιο κινηματογραφικά πράγματα που έχουμε δει τελευταία στην τηλεόραση

Το βλέπουμε, το θέλουμε, θα το πάρουμε

THE NERDSTREAM

16 Σεπτεμβρίου 2020

Μπορεί η νέα κινηματογραφική τριλογία του Star Wars να έκλεισε απογοητευτικά με το The Rise of Skywalker, αλλά την ίδια στιγμή το franchise περνούσε ένδοξες τηλεοπτικές στιγμές με το The Mandalorian, δίνοντας μας παράλληλα ό,τι καλύτερο είδαμε το 2019 (κι ίσως το μόνο πράγμα που μπορεί να μας φτιάξει το κέφι το 2020): τον Baby Yoda.

Προφανώς, η Disney δεν έχασε καθόλου χρόνο και ξεκίνησε την παραγωγή του δεύτερου κύκλου καπάκια μετά την ολοκλήρωση του πρώτου, με αποτέλεσμα η νέα σεζόν The Mandalorian να είναι έτοιμη να καταφτάσει σε λίγο στις οθόνες μας. Σε πόσο λίγο, ακούμε να ρωτάτε, κι αυτό ακριβώς είναι που θα απαντήσουμε ευθύς αμέσως.

O δεύτερος κύκλος The Mandalorian λοιπόν ετοιμάζεται να επιστρέψει στις 30 Οκτωβρίου στην streaming πλατφόρμα του Disney+, με όλο το περσινό καστ να επιστρέφει και με τον Robert Rodriguez να προστίθεται στη λίστα των σκηνοθετών. Και… τι άλλο; Α, ναι, αυτό είναι το trailer και γαμάει:

Best of internet