Quantcast

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία επιστροφής του The Mandalorian που θα σβήσει την Baby Yoda χαρμάνα μας

Ο λαός το θέλει, η Disney το δίνει

THE NERDSTREAM

3 Σεπτεμβρίου 2020

Όπως έχουμε ξαναπεί, αν υπάρχει μια σταθερά για το Star Wars, είναι ότι όσο μας πληγώνει τόσο μας πωρώνει. Εδώ και 20 χρόνια μας έχει κάνει τη ζωή ένα ατελείωτο rollercoaster.

Μπορεί η νέα κινηματογραφική τριλογία να έκλεισε απογοητευτικά με το The Rise of Skywalker, αλλά την ίδια στιγμή το franchise περνούσε ένδοξες τηλεοπτικές στιγμές με το The Mandalorian, δίνοντας μας παράλληλα ό,τι καλύτερο είδαμε το 2019 (κι ίσως το μόνο πράγμα που μπορεί να μας φτιάξει το κέφι το 2020): τον Baby Yoda.

Προφανώς, η Disney δεν έχασε καθόλου χρόνο και ξεκίνησε την παραγωγή του δεύτερου κύκλου καπάκια μετά την ολοκλήρωση του πρώτου, με αποτέλεσμα η νέα σεζόν The Mandalorian να είναι έτοιμη να καταφτάσει σε λίγο στις οθόνες μας. Σε πόσο λίγο, ακούμε να ρωτάτε, κι αυτό ακριβώς είναι που θα απαντήσουμε ευθύς αμέσως.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση εκ μέρους της αυτοκρατορίας του Μίκι Μάους, το The Mandalorian επιστρέφει στις 30 Οκτωβρίου στην streaming πλατφόρμα του Disney+, με όλο το περσινό καστ να επιστρέφει και με τον Robert Rodriguez να προστίθεται στη λίστα των σκηνοθετών. Είμαστε έτοιμοι.

Best of internet