Quantcast

The Haunting of Bly Manor: Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες από τη συνέχεια του The Haunting of Hill House

Γενικά, στοιχειώνονται πραγματάκια

THE NERDSTREAM

25 Αυγούστου 2020

Μια από τις καλύτερες σειρές τηλεοπτικού τρόμου που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, το The Haunting of Hill House που έφτιαξε ο Mike Flanagan στο Netflix διασκευάζοντας το κλασικό ομώνυμο μυθιστόρημα της Shirley Jackson ετοιμάζεται να αποκτήσει τον πολυαναμενόμενο δεύτερο κύκλο του.

Όπως γνωρίζαμε ήδη εδώ και πάνω από ένα χρόνο, η πλατφόρμα πήρε την σωστή απόφαση να μετατρέψει το The Haunting σε σειρά ανθολογίας που θα καταπιάνεται με την μεγαλύτερη πηγή τρόμου της ανθρωπότητας: την οικογένεια. Για τον δεύτερο κύκλο, ο οποίος θα έχει τον τίτλο The Haunting of Bly Manor, οι σεναριογράφοι στρέφονται σε επίσης κλασικό The Turn of the Screw του Henry James (που έχει αποτελέσει βάση για ταινίας σαν το The Innocents και το The Others).

Καθώς λοιπόν η νέα σεζόν αναμένεται να καταφτάσει κάπου προς τα τέλη του 2020, ο επίσημος λογαριασμός της σειράς στο Twitter έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες του Bly Manor, ενώ ήδη είχε εμφανιστεί κι ένα αποκλειστικό αφιέρωμα στο Vanity Fair. Τσεκάρετε παρακάτω πώς θα μοιάζει ο νέος κύκλος και αναμείνατε στην οθόνη σας για περισσότερα:

Best of internet