Quantcast

Ο Stanley του The Office ζητάει τα λεφτά σας για μια νέα σειρά με τίτλο Uncle Stan

Είναι αυτό το reboot που μας αξίζει;

THE NERDSTREAM

6 Ιουλίου 2020

Όσο να πει κανείς, γίνονται πραγματάκια τελευταία στο μέτωπο του The Office. Πρώτον, μέσα στην καραντίνα είδαμε τον John Krasinski να ξεκινάει μια εκπομπή στο YouTube και να τη μετατρέπει γρήγορα σε The Office reunion. Έπειτα, ο δημιουργός της σειράς Greg Daniels μαζί με τον Steve Carell κυκλοφόρησαν το Space Force στο Netflix, το οποίο hype-αρίστηκε ως The Office Στο Διάστημα αλλά τελικά δεν ήταν αυτό ακριβώς που νομίζαμε.

Υπάρχει όμως κι ένας αφανής ήρωας που ετοιμάζεται για το δικό του comeback στο σύμπαν της αγαπημένης σειράς. Πρόκειται για τον Leslie David Baker, δηλαδή τον Stanley του The Office, ο οποίος αυτές τις μέρες έσκασε μύτη στο Instagram tease-άροντας ένα νέο τηλεοπτικό (;) πρότζεκτ με τον τίτλο Uncle Stan, υπονοώντας ότι ο αγαπημένος χαρακτήρας πρόκειται να επιστρέψει από τη συνταξιοδότηση.

View this post on Instagram

Guess who’s back? Link In Bio. 🥨

A post shared by Leslie David Baker (@thelesliedavidbaker) on

Έπειτα, ακολούθησε και δεύτερο βίντεο παρόμοιου περιεχομένου:

Και τα δύο παραπέμπουν σε ένα link στο bio του λογαριασμού του που οδηγεί σε μια σελίδα Kickstarter για το εν λόγω πρότζεκτ. Ακόμα λοιπόν δεν είναι εντελώς σαφές τι θα είναι το Uncle Stan, δηλαδή αν θα είναι κάποιο επίσημο spin-off ή αν θα είναι ένα προσωπικό πρότζεκτ του ηθοποιού, οπότε προς το παρόν κρατάμε στάση αναμονής και ελπίζουμε (πάντα) για το καλύτερο.

Best of internet