Quantcast

Με μια τούμπανη 4η σεζόν θα κλείσει οριστικά το Ozark του Netflix το 2021

14 επεισόδια είναι καλά; Να το αφήσουμε;

THE NERDSTREAM

1 Ιουλίου 2020

Υπάρχει μια θετική τάση στο Netflix τελευταία. Αντί να τραβάει μια σειρά επ’ αόριστον, μοιάζει να παίρνει την σωστή απόφαση ώστε να κλείσει μια ιστορία στην ώρα της, χωρίς να το τραβάει από τα μαλλιά για να έχει τηλεθέαση για πάντα. Το Dark, ας πούμε, ολοκληρώθηκε μέσα σε 3 σεζόν. Και τώρα, το Ozark ετοιμάζεται να κλείσει με τον τέταρτο και τελευταίο του κύκλο.

Όπως μαθεύτηκε χτες, το Breakind Bad αλλά σε μπλε” ανανεώθηκε για 4η σεζόν, η οποία θα είναι κι η τελευταία του. Βέβαια, μιλάμε για μια τούμπανη σεζόν-φινάλε 14 επεισοδίων, η οποία θα χωριστεί σε δύο μέρη με 7 επεισόδια έκαστο. Έτσι, η εγκληματική ιστορία της οικογένειας Byrde θα κλείσει σύντομα τον κύκλο της.

Πάντως το Ozark αν μη τι άλλο αποτέλεσε μια ξεχού επιτυχία για το Netflix, αφού ξεκίνησε κάπως χλιαρά πίσω στο 2017 και τελικά κατάφερε να αποσπάσει συνολικά 14 υποψηφιότητες Emmys (με 2 νίκες) αλλά και αρκετά εκατομμύρια τηλεθέασης (σύμφωνα με την πλατφόρμα περίπου 30 εκ. άνθρωποι είδαν την πρεμιέρα της 3ης σεζόν τον φετινό Μάρτιο).

Όσον αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας του φινάλε, όλα εξαρτώνται από το πώς θα πάνε τα γυρίσματα μέσα σε συνθήκες κορονοϊού, αλλά οι φήμες λένε ότι καλό θα ήταν να το περιμένουμε μέσα προς τέλη του 2021.

Best of internet