Quantcast

Το Brooklyn Nine-Nine ξαναγράφει απ’ την αρχή την επόμενη σεζόν του λόγω του Black Lives Matter

Οι μόνοι μπάτσοι που αγαπάμε θα προσπαθήσουν να σταθούν στο ύψος της εποχής τους

THE NERDSTREAM

24 Ιουνίου 2020

Γενικά, οι μπατσοσειρές της αμερικάνικης τηλεόρασης περάσανε δύσκολα μετά την δολοφονία του George Floyd από αστυνομικούς στη Μινεάπολις και την επακόλουθη Black Lives Matter εξέγερση που ξέσπασε σε όλες τις ΗΠΑ. Ας πούμε, η Paramount ακύρωσε την reality εκπομπή Cops όπου το αμερικάνικο κοινό παρακολουθούσε αληθινούς μπάτσους σε περιπολίες και υποθέσεις, ενώ το ίδιο συνέβη και με το Live PD λίγο αργότερα.

Παρόλα αυτά, υπήρξαν και κάποιοι τηλεοπτικοί μπάτσοι που στάθηκαν αξιοπρεπώς στην όλη ιστορία. Ναι, για τους μπάτσους του λατρεμένου Brooklyn Nine-Nine λέμε προφανώς. Πριν από περίπου ένα μήνα, ας πούμε, το καστ και οι συντελεστές της σειράς δώρισαν 100.000 δολάρια στο National Bail Fund Network που φροντίζει για τις εγγυήσεις των συλληφθέντων από τις κινητοποιήσεις.

Παρόλα αυτά, υπάρχει πάντα το ζήτημα του τι κάνεις με το περιεχόμενο της σειράς. Μπορείς να συνεχίσεις να φτιάχνεις μια λίγο-πολύ ξέγνοιαστη αστυνομική σειρά όσο συμβαίνουν όλα αυτά; Απ’ ό,τι φαίνεται, οι συντελεστές του λένε όχι. Πιο συγκεκριμένα, ο Terry Crews μίλησε αυτές τις μέρες στο Access και δήλωσε ότι η επερχόμενη 8η σεζόν θα γραφτεί ξανά από την αρχή ώστε να ανταποκρίνεται στις εξελίξεις.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι σεναριογράφοι είχαν ήδη ολοκληρώσει τα πρώτα 4 επεισόδια του νέου κύκλου, κι αποφάσισαν να τα πετάξουν στα σκουπίδια και να ξεκινήσουν ξανά από την αρχή. Έτσι, ο showrunner Dan Goor, οι παραγωγοί του NBC και το καστ του Brooklyn Nine-Nine ενεπλάκησαν ομαδικά σε μια σειρά συζητήσεων για το πώς θα πρέπει να μοιάζει το δημιούργημά τους στην μετά-George Floyd εποχή. Προφανώς έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας μέχρι την επόμενη σεζόν, αλλά τους εμπιστευόμαστε τα μάλα και παραμένουμε αισιόδοξοι.

Best of internet