Quantcast

Είναι επίσημο, έρχεται το πρώτο reunion με όλο το καστ του Community

Όλο και πιο κοντά στο six seasons and a movie

THE NERDSTREAM

8 Μαΐου 2020

Είναι υπέροχο που το Community ήρθε στο Netflix, φίλες και φίλοι. Για διάφορους λόγους. Πρώτον, έχουμε την ευκαιρία να το ξαναλιώσουμε. Δεύτερον, ανακαλύπτει περισσότερος κόσμος το πόσο αριστουργηματικό είναι. Τρίτον, και βασικότερο, μας φέρνει πιο κοντά στην εκπλήρωση της προφητείας:

Τα πρώτα χαρμόσυνα νέα ήρθαν τις προηγούμενες μέρες, όταν οι αδερφοί Russo του Marvel Cinematic Universe και παλαίμαχοι της σειράς δήλωσαν ότι θα ψήνονταν να γυρίσουν μια ταινία Community. Και το πράγμα έγινε ακόμα καλύτερο χτες, όταν το Variety μετέδωσε αποκλειστικά πως το καστ της σειράς θα κάνει ένα διαδικτυακό reunion για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Συγκεκριμένα, το καστ θα κάνει ένα διαδικτυακό table read και Q&A ώστε να συγκεντρωθούν λεφτά για οργανισμούς που εμπλέκονται στην καταπολέμηση του κορονοϊού. Σ’ αυτό, σημειωτέον, θα συμμετέχει κι ο Donald GloverChildish Gambino αν προτιμάτε), ο οποίος είχε εγκαταλείψει τη σειρά ραγίζοντας την καρδούλα μας.

Θα λείπει ο Chevy Chase βέβαια, αλλά αυτό ταιριάζει με την πλοκή (και σίγουρα δεν στεναχωρεί το υπόλοιπο καστ), μιας και το table read θα αφορά το επεισόδιο που μας αποχαιρέτισε:

Το online event λοιπόν θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαΐου με το καλό κι είμαστε κάθε μέρα όλο και πιο αισιόδοξοι ότι η ταινία Community θα γίνει πραγματικότητα. <3

Best of internet