Quantcast

Οι αδερφοί Russo θέλουν να σκηνοθετήσουν ταινία Community, απλά πάρτε τα λεφτά μας

Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC

THE NERDSTREAM

21 Απριλίου 2020

Είναι ιλιγγιώδης η πορεία που έχουν διαγράψει την τελευταία δεκαετία οι αδερφοί Russo. Μέχρι το 2014, τους ξέραμε πρωτίστως ως σκηνοθέτες (κι άρα σημαντικούς διαμορφωτές της ταυτότητας) των Arrested Development και Community. Πέρα απ’ την καταπληκτική δουλειά που είχαν κάνει εκεί, είχαν γυρίσει και δύο μετριότατες κινηματογραφικές κωμωδίες: το Welcome to Collinwood και το You, Me, and Dupree.  Έπειτα εξέπληξαν τους πάντες φτιάχνοντας ένα εκπληκτικό The Winter Soldier, ένα εντυπωσιακό αλλά άνισο Civil War, ένα συγκλονιστικό Infinity War κι ένα φαντασμαγορικό Endgame.

Σα να λέμε: τα ισοπέδωσαν όλα οι άνθρωποι. Βέβαια, όσο περιζήτητοι κι αν είναι πλέον σαν blockbuster σκηνοθέτες, δεν ξεχνάνε τις ρίζες τους. Και τώρα που όλος ο πλανήτης κάνει επανάληψη στο Community λόγω της εισόδου του στο Netflix, οι Russo έχουν κάτι να πουν για την υπόσχεση six seasons and a movie.

Πιο συγκεκριμένα, ο Joe Russo δήλωσε στο Collider πως αυτός κι ο αδερφός του θα ψήνονταν τα μάλα να σκηνοθετήσουν μια ταινία Community, μοιράζοντας οργασμούς στους απανταχού nerds. Επίσης, σημείωσε πως το θεωρεί βέβαιο πως θα υπάρξει επιτέλους μια ταινία βασισμένη στη σειρά του Dan Harmon, μιας και τα πάει τόσο καλά στο Netflix αυτόν τον καιρό.

Όπως καταλαβαίνετε, ναι, η προφητεία είναι κοντά στο να βγει αληθινή.

Best of internet