Quantcast

O Chris Rock λέει ότι στο Fargo παίζει τον καλύτερο ρόλο της καριέρας του

Εντάξει ο πήχης ήταν κάπως χαμηλά βέβαια

THE NERDSTREAM

12 Μαρτίου 2020

Δεν είναι ότι αντιπαθούμε τον Chris Rock, κάθε άλλο. Μια χαρά είναι ο άνθρωπος. Η θητεία του στο Saturday Night Live ήταν σπουδαία και έχει μερικά πολύ όμορφα stand-up specials. Αλλά στην υποκριτική δεν τα έχει πάει και τόσο καλά. Μπορεί να έχει μερικούς ωραίους ρόλους σε ταινίες σαν το New Jack Swing, το CB4, το Panther και το Dogma, αλλά έχει χρόνια να κάνει καλή επιλογή.

Μέχρι τώρα. Γιατί, όπως πιθανότατα γνωρίζετε ήδη, ο 55χρονος κωμικός ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη 4η σεζόν του Fargo, μιας από τις καλύτερες σειρές της περασμένης δεκαετίας. Εκεί, θα δούμε τον Chris Rock να μπλέκεται στις μανούρες ανάμεσα στην μαύρη μαφία και την ιταλική μαφία στο Κάνσας των 50s.

Μιλώντας με το Entertainment Weekly αυτές τις μέρες, ο κωμικός δήλωσε πως πρόκειται για τον καλύτερο ρόλο που έχει παίξει ποτέ, προσθέτοντας πως πρόκειται για έναν αρκετά Tony-Sopranoρόλο. Επιπλέον, μας λέει ότι είχε την ευκαιρία να βάλει και τις δικές του πινελιές, αφού οι δημιουργοί της σειράς (δηλαδή ο λατρείας Noah Hawley του Legion) του άφησαν το ελεύθερο να ξαναγράψει κάποιους διαλόγους του από την αρχή.

Κατά τ’ άλλα, κι ενώ ο Rock ετοιμάζεται επίσης να δημιουργήσει ένα reboot του Saw με το Spiral φέτος το καλοκαίρι, η 4η σεζόν Fargo έρχεται στις 19 Απριλίου. Αναμένουμε με αγωνία.

Best of internet